Büyükşehirli Güreşçiler Dereceye Girdiler - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirli Güreşçiler Dereceye Girdiler

Büyükşehirli Güreşçiler Dereceye Girdiler

Ramazan öncesi son güreşlere katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçiler katıldıkları üç ayrı güreşte, 9 birincilik, 3 ikincilik, 7 üçüncülük kazandı.

08.06.2016 15:03

Ramazan öncesi son güreşlere katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçiler katıldıkları üç ayrı güreşte, 9 birincilik, 3 ikincilik, 7 üçüncülük kazandı.

Sezona iyi başlayan ve katıldıkları tüm çayır güreşlerinde kürsüden inmeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçiler, bu başarısını Ramazan öncesi de sürdürdü. İlk olarak hafta içi Balıkesir Akçalören güreşlerine katılan Büyükşehir Kağıtsporlu güreşçiler, burada dört derece kazandı. Deste küçük boyda Ramazan Sarı ile küçük orta büyük boyda Kazım San birinci oldu. Küçük orta küçük boyda Tunahan Özgül ile küçük orta büyük boyda Mustafa Arslan ise üçüncü oldu. Geçtiğimiz hafta sonu 23.'sü gerçekleştirilen geleneksel İstanbul Sancaktepe Belediyesi Yağlı Güreşleri'nde ise deste küçük boyda Ramazan Sarı birinci olurken, başaltında ise Nedim Gürel ile Küçük orta büyük boyda Kazım San yine birinciliği kimseye bırakmadı. Küçük orta büyük boyda ise Mustafa Arslan'da üçüncü oldu.Ramazan ayı öncesi son güreş olma özelliğini taşıyan Körfez Belediyesi güreşlerine de pehlivanlar büyük ilgi gösterdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçilerinde tam kadro katıldığı güreşlerde, mavi beyazlılar hemen hemen her boyda derece almayı başardı. Final müsabakasında iki Büyükşehir Kağıtsporlu Ercan Gençdoğan ile Abdülhamit Altun başaltı boyunun finalistleri oldu.

Müsabaka sonunda Ercan Gençdoğan takım arkadaşı Abdülhamit Altun'u yenerek başaltı boyunun birincisi oldu. Ali İmamoğlu ise bu boyda üçüncü olan bir diğer Kağıtsporlu oldu. Büyük ortada Tanju Gemici bütün rakiplerini yenerek birinci olmayı başardı. Gittiği her yerde birinci olan ve Kırkpınar'ın boyunda en iddialı ismi haline gelen Ramazan Sarı yine birinci olmayı başarırken, takım arkadaşı Muhammed Gökmen ise üçüncü oldu. İki madalyada Kağıtsporlu minik güreşçilerden geldi. Minik bir boyunda Hüseyin Yıldırım, minik iki boyunda ise Salih Emir Güney rakiplerini yenerek boylarında finale kalarak boylarında ikinci olmayı başardı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirli Güreşçiler Dereceye Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement