Çalık Yedaş 'Devler Ligi'nde - Son Dakika
Yerel

Çalık Yedaş 'Devler Ligi'nde

Çalık Yedaş \'Devler Ligi\'nde

Müşteri memnuniyeti, yatırımları ve 'kaliteli, enerjik yapısıyla' dikkat çeken Çalık YEDAŞ, Türkiye'nin önde gelen dev şirketlerinin üyesi olduğu Kalite Derneği'nin yayın organı Önce Kalite Dergisi'ne de haber oldu.

01.03.2012 15:07

Müşteri memnuniyeti, yatırımları ve 'kaliteli, enerjik yapısıyla' dikkat çeken Çalık YEDAŞ, Türkiye'nin önde gelen dev şirketlerinin üyesi olduğu Kalite Derneği'nin yayın organı Önce Kalite Dergisi'ne de haber oldu.

Türkiye'nin dev ve üstün kalitede sektörünün şampiyonu şirketlerinin yer aldığı Türkiye Kalite Derneği'nin yayın organı olan KalDer Önce Kalite Dergisi son sayısında, enerji sektörünün parlayan yıldızı olarak ivmesini yükselten Çalık YEDAŞ'a da yer verdi.

KalDer'in yayın organı olan dergide, Ulusal Kalite Hareketi'ne 3 ay önce katılan Çalık YEDAŞ'tan, 'Enerjisini müşterisinden alıyor' başlığı ile habere konu edilirken, vizyonundan ise 'sektörün lideri olma yolunda' ilerliyor şeklinde bahsedildi. 20. Kalite Kongresi'nde 2011 yılının kalite şampiyonlarının yer aldığı dergide, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'in de bir makalesi bulunuyor. Sponsorluklarını Aygaz, Opet, Sabancı, Simens ve Tüpraş gibi dev şirketlerin yaptığı Önce Kalite Dergisi, adeta 'Şampiyon şirketler ligindeki' Türkiye'nin dünya ölçeğinde söz sahibi şirketlerin başarı öykülerine yer veriyor.

KALDER' İN ÖNCELİĞİ 'KALİTE'

Samsun, Ordu, Sinop, Çorum ve Ordu illerinin elektrik dağıtım işini üstlenen Çalık Holding bünyesindeki Çalık YEDAŞ'ın hizmetlerinin, yatırımlarının ve hedeflerinin yer aldığı haberde, şirketin bir yıl gibi kısa bir sürede gösterdiği başarılardan söz ediliyor. Çalık YEDAŞ, KalDer'in ilk ve tek elektrik dağıtım şirketi ve bölgenin ilk ve tek KalDer üyesi olma özelliğini de taşıyor. Haberde Ulusal Kalite Ödülü'ne adım atış ve gerekçelerini ise Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu anlatıyor. Türkiye'nin kaliteden ödün vermeyen şirketlerinin örnek çalışmalarına ve sürdürülebilirlik faaliyetlerine yer verilen Önce Kalite Dergisi'nde, KalDer' in misyonuna uygun şirketler ve seçkin çalışmaları konu ediliyor.

SEKTÖRÜN LİDERİ OLACAĞIZ

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, KalDer'e verdiği röportajında şu konulara değindi:

"Türkiye Kalite Derneği, TÜSİAD ile işbirliği içinde kongreler düzenleyen, 'önce kalite' sloganıyla şirketlerin dünya standartlarında sürdürülebilir mükemmellik kalitesine ulaşması için projeler üretir. Biz üç ay önce KalDer'e üye olduk. Çalışmalarımız ve vizyonumuzun yansımaları neticesinde bizimle de röportaj yaptılar. Önce Kalite Dergisi'nde dünya devi şirketlerin arasında yükselen bir ivme olarak Çalık Grubu'nun bir şirketi olarak yer almak önemli bir duygu. Biz daha yolun başındayız ama hedeflerimiz belli. Tüm hazırlıklarımızı liberal enerji piyasasını da öngörerek müşteri ve çalışan memnuniyeti odaklı planlamaktayız. Sürdürülebilirlik çerçevesinde EFQM Kalite Ödülü'nü Çalık YEDAŞ olarak almak istiyoruz. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da bünyemize yeni elektrik dağıtım şirketleri katıp, 1,5 milyon olan müşteri sayımızı 5 milyona, 5 milyar KWh olan yıllık satın alınan enerji miktarını da 20 milyar KWh'e çıkartmak istiyoruz. Bu sektörün lider markası olma yolunda önemli olduğu kadar, Çalık Holding bünyesindeki diğer şirketler gibi alanında lider olma özelliği açısından da kararlılığımızın göstergesi olacaktır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalık Yedaş 'Devler Ligi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement