Çalık YEDAŞ, Kaliteye Giden Yolu Anlatacak - Son Dakika
Yerel

Çalık YEDAŞ, Kaliteye Giden Yolu Anlatacak

Çalık YEDAŞ, Kaliteye Giden Yolu Anlatacak

Çalık YEDAŞ, kaliteli hizmet ve Avrupa Mükemmellik ödülüne giden yolculuğundaki süreci ve sonuçları, kamuoyuyla paylaşıyor.

04.11.2012 21:17  Güncelleme: 10:18

14 farklı Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesi'ne imza atan Çalık YEDAŞ, kaliteli hizmet ve Avrupa Mükemmellik ödülüne giden yolculuğundaki süreci ve sonuçları, kamuoyuyla paylaşıyor.

Çalık YEDAŞ, 6 Kasım Salı günü Samsun Büyük Otel'de Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Kalite ve Mükemmellik Yolculuğu Bilgilendirme Toplantısını gerçekleştirecek. Samsun Valisi ve diğer protokol üyelerinin de katılımıyla gerçekleşecek toplantıda kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik kavramlarının kurumsal kültüre dönüşümündeki yol haritasının sonuçları anlatılacak. Toplantıda kalite kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik kavramlarını kurumsal kültür olarak kabul eden Çalık YEDAŞ, bu alandaki deneyimlerini paylaşarak, bölgesel bir vizyona dönüştürmenin aktivitelerini kamuoyunun bilgisine sunacak. Bu hedef doğrultusunda attığı adımları paylaşmak üzere Türkiye Sosyal Sorumluluk Derneği ve KalDer katılımıyla gerçekleştirilecek olan Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Kalite ve Mükemmellik Yolculuğu Bilgilendirme Toplantısı, Çalık YEDAŞ'ın bölgedeki katkıları ve paydaşları için de oldukça önem taşıyor. Toplantıda Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği Başkanı Serdar Dinler, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, Bilim İlaç Genel Müdürü Doktor Erhan Baş, KalDer Bursa şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi de birer bilgilendirme konuşması yapacak. Samsun Valisi ve belediye başkanları, yerel yöneticiler, sivil toplum kuruluşlarının Üst düzey yöneticilerinin de davetli olduğu toplantıda, Çalık YEDAŞ'ın, Karadeniz insanının yarattığı değeri enerjisi ile desteklemesi konusunda, kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımları da ele alınacak. Türkiye'de ilk kez geniş kapsamlı, uluslararası ölçekte dikkate değer hayatın her alanına dokunan 14 farklı KSS projesiyle bölgenin enerjisine enerji katan Çalık YEDAŞ açısından da bu toplantı ayrı bir önem taşıyor. Uluslararası kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımını benimseyerek ekonomik, sosyal, çevresel ve kültürel anlamda bütünsel ve sürdürülebilir iyileştirme stratejisine odaklanan Çalık YEDAŞ, bu süreçte KSS çalışmalarının en önemli ilkesi olan paydaş katılıma, müşterilerini, hissedarlarını, çalışanlarını, toplum ve tedarikçilerini de dahil ederek, 'Avrupa Mükemmellik Ödülü'ne doğru da son adımını atmış oldu. Öte yandan, yapılacak olan toplantıda Çalık YEDAŞ'ın çözüm ortakları olan KalDer üyesi olan Etisan Enerji Makine Sanayi ve Tic. A.Ş., Karel İnşaat Elektrik Turz. San. Tic. Ltd. Şti., Eker İnşaat ve Elektrik Taah. ve Tic. Ltd. Şti., LMS Enerji Elektrik İnş. Mak. İmal San. ve Tic. Ltd. Şti., Almek İnşaat Mak. Elekt. Taah. ve Tic. Ltd. Şti., Elsan Müh. Tah. Tic. San. Ltd. Şti., Körfezim Elektrik Gıda Turz. Temz. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti., Netkaya Elektrik ve İnşaat Tah. Demir Doğr. San. Tic. Ltd. Şti., Yıldız Elektroteknik Müh. İnş. Mak. Müth. San. Tic. Ltd. Şti., Biltaş Bilgi İşlem Otomv. San. ve Tic. A. Ş. Tedarikçi firmaları kalite yolculuğunda iyi niyet bildirgesine imza atacak.

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, her konuda yapılan çalışmalarının önemli olabilmesi için sürdürülebilir ve paylaşımcı olması gerektiğini vurgulayarak, "Bunun adı toplam kalitedir. Toplum senin yaptıklarınla ilgilenmez, kendisine ne kattığını önemser. İşte Çalık YEDAŞ, KSS projeleriyle ve güler yüzlü hizmetiyle, enerjimizi sizden alıyoruz sloganıyla çıktığı bu yolda, bu mükemmelliği kısa sürede yakalamıştır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalık YEDAŞ, Kaliteye Giden Yolu Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement