Çan'ın Kurtuluş Günü'ne Törensiz Kutlama - Son Dakika
Yerel

Çan'ın Kurtuluş Günü'ne Törensiz Kutlama

Çan\'ın Kurtuluş Günü\'ne Törensiz Kutlama

Çanakkale'nin Çan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91.yıldönümü çelenk koyma ve alan töreni yapılmadan sessiz sedasız kutlandı.

24.09.2013 11:42

Çanakkale'nin Çan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü çelenk koyma ve alan töreni yapılmadan sessiz sedasız kutlandı.

Kutlamalar çerçevesinde şehitlerimizin anısına Merkez Çarşı Camisi'nde Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim okutuldu. İlçedeki din görevlileri tarafından Çarşı Camisi'nde okunan Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim'i Kaymakam Nurettin Kakillioğlu, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, daire amirleri, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis üyeleriyle çok sayıda Çanlı dinleyerek dua etti. Çan'ın Kurtuluş Günü nedeniyle halka Menderes Parkı'nda pilav-ayran ikramı yapıldı. Kazana ilk kepçeyi Başkan Kuzu vurarak bizzat pilav dağıtımı yaptı. İkrama Kaymakam Kakillioğlu, Başkan Kuzu, İlçe Emniyet Müdürü Nakışyapar ve daire amirleri de katılarak vatandaşlarla birlikte pilav yedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan'ın Kurtuluş Günü'ne Törensiz Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement