Çanakkale'de Çamlık Alanda 2 Kardeşin Ölü Bulunması - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de Çamlık Alanda 2 Kardeşin Ölü Bulunması

Çanakkale\'de Çamlık Alanda 2 Kardeşin Ölü Bulunması

Cinnet getiren babaları tarafından Ayvacık ilçesinde öldürüldüğü ileri sürülen 2 kardeşin cenazeleri, Çanakkale'de defnedildi

28.08.2013 18:10

Ayvacık ilçesinde, cinnet getiren babaları tarafından çamlık alanda taşla öldürüldüğü iddia edilen 5 ile 9 yaşlarındaki iki kardeşin cenazeleri, Çanakkale'de toprağa verildi.

Kübra Ö. (5) ve Kenan Ö'nün (9) cenazeleri, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Çanakkale'ye getirildi.

Cenazeler, çocukların yakınları ve vatandaşların katılımıyla Arslanca Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazlarının ardından Çanakkale Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

Çocuklarını öldürdükten sonra bir aracın önüne atlayarak intihar girişiminde bulunduğu öne sürülen Kayım Ö'nün tedavisine, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediliyor. Kayım Ö'nün hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Ezine ilçesinde öğretmenlik yapan Kayım Ö, dün çocukları Kübra ve Kenan Ö. ile Ayvacık'a gitmişti. Kent girişindeki çamlık alanın yakınında bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Kayım Ö'nün, taşla vurarak çocuklarını öldürdüğü ileri sürülmüştü. Olay yerine giden jandarma ekiplerince bulunan cesetler, otopsi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmişti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de Çamlık Alanda 2 Kardeşin Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement