Çanakkale'de Destanlaşan 57. Alay İçin Yürüyorlar - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de Destanlaşan 57. Alay İçin Yürüyorlar

Çanakkale Savaşları'ndaki kahramanlıklarıyla anılan 57. Alay için, Tekirdağ'da toplanan ve 18 Mart'ta Çanakkale'de düzenlenecek törene katılmak üzere yürüyerek yola çıkan 57 gönüllü Malkara'ya ulaştı.

15.03.2015 18:40

Çanakkale Savaşları'ndaki kahramanlıklarıyla anılan 57. Alay için, Tekirdağ'da toplanan ve 18 Mart'ta Çanakkale'de düzenlenecek törene katılmak üzere yürüyerek yola çıkan 57 gönüllü Malkara'ya ulaştı.

Türk Kızılayı Malkara öğrenci yurdunda konaklayan 57. Alay Yürüyüş Komitesi'nin Başkanı Hikmet Selim Yılmaz, yaptığı açıklamada, Malkara Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Serhat ilçemiz Malkara sancak olmaya layık olan bir ilçedir. Biz bu sancağı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a vermek istedik" dedi.

Yurdakul da, 57 gönüllüyü Malkara'da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "57. Alay Sancağı'nı da bütün Malkaralı hemşehrilerim adına büyük bir gururla sizlerden teslim almaktayım. Bir sonraki sene gerçekleştireceğiniz altıncı yürüyüşünüzde de Malkara'nın kapıları sizlere sonuna kadar açık" diye konuştu.

Haliçköy Mahallesi'ne kadar vatandaşların ve bazı STK temsilcilerinin de yürüyüşlerine eşlik ettiği 57 gönüllü, buradaki uğurlama töreninin ardından Malkara'dan ayrıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen yürüyüşün güzergahının, Keşan, Evreşe ve Gelibolu olduğu belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de Destanlaşan 57. Alay İçin Yürüyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement