Çanakkale'de Mahalle Meclislerinin Sayısı Artıyor - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de Mahalle Meclislerinin Sayısı Artıyor

Çanakkale\'de Mahalle Meclislerinin Sayısı Artıyor

Çanakkale'de mahalle meclislerine Barbaros Mahallesi de ekleniyor.
Daha evvel kurulan Fevzipaşa, Esenler, İsmetpaşa, Namık Kemal, Kemalpaşa, Cevatpaşa mahalle meclislerine Barbaros Mahalle Meclisi de yapılacak genel kurulla katılacak.

03.12.2013 14:35

Çanakkale'de mahalle meclislerine Barbaros Mahallesi de ekleniyor.

Daha evvel kurulan Fevzipaşa, Esenler, İsmetpaşa, Namık Kemal, Kemalpaşa, Cevatpaşa mahalle meclislerine Barbaros Mahalle Meclisi de yapılacak genel kurulla katılacak. Barbaros Muhtarı Şaban Şahin, Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz, Genel Sekreter Gülay Sarışen, mahalle sakinlerinleriyle bir araya gelerek süreçle ilgili bilgiler verdi. Muhtar Şaban Şahin, "İbrahim Bodur Lisesi toplantı salonunda yapılacak kuruluş genel kuruluna mahalle sakinlerini davet ediyorum. Biz de muhtarlık olarak genel kurul gününe kadar halkımızı bilgilendireceğiz. Mahalle meclisleri gönüllülük ve hizmet işi. Halkımız gerçekten çok hassas. İlk toplantıya ilgi güzel oldu. Herkes birbiri ile yarışır durumda. Seçilecek temsilcilerle beraber çalışacağız. Diğer mahallelere örnek olacak çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Mahalle sakinlerimiz mahalle meclislerinde görev alsınlar" dedi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Gülay Sarışen, "Barbaros Mahalle Meclisi genel kurulu 19 Aralık günü yapılacak. 7 kişiden oluşan yürütme kurulu seçilecek. Genel kurula bütün mahalle sakinlerini bekliyoruz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de Mahalle Meclislerinin Sayısı Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement