Çanakkale'deki İskelelerde Araç Yoğunluğu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çanakkale'deki İskelelerde Araç Yoğunluğu

20.07.2015 14:31

Ramazan Bayramı tatilini Ege ve Akdeniz yörelerindeki tatil merkezlerinde geçiren vatandaşlar, dönüş yolunda Çanakkale'deki iskelelerde yoğunluk oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilini Ege ve Akdeniz yörelerindeki tatil merkezlerinde geçiren vatandaşlar, dönüş yolunda Çanakkale'deki iskelelerde yoğunluk oluşturdu.

Dönüş için Çanakkale'deki feribotları kullanmak isteyen tatilciler, Lapseki'de uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ yetkilileri, bölgede zaman zaman yoğunluk yaşandığını belirtti.

Yetklililer, anlık yoğunluk durumlarında vatandaşların mağdur olmamaları için saatsiz gemi seferleri düzenlediklerini ifade ederek, Lapseki- Gelibolu hattında 4 feribot ile ulaşımın sağlandığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'deki İskelelerde Araç Yoğunluğu - Son Dakika


Advertisement