Çanakkale Emitt Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Emitt Fuarı'nda

Çanakkale, bu yıl Tüyap Beylikdüzü Fuar alanında 17'si gerçekleştirilen Emitt Fuarı'nda tüm yönleriyle tanıtılmaya devam ediyor.

25.01.2013 15:26

Çanakkale, bu yıl Tüyap Beylikdüzü Fuar alanında 17'si gerçekleştirilen Emitt Fuarı'nda tüm yönleriyle tanıtılmaya devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Ocak tarihinde açılışı gerçekleştirilen fuar organizasyonunda binlerce katılımcıyı ağırlayan Çanakkale standının ev sahipliğini, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Çanakkale Valisi Sayın Güngör Azim Tuna, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar, Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay ve Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) Başkanı Ali Akol gerçekleştirdi.

Kent değerlerini, hazırlanan broşür ve çeşitli promosyon malzemeleriyle öne çıkartan Çanakkale Belediyesi, canlı seramik performansıyla büyük ilgi ve beğeni alan Çanakkaleli seramikçi Muhammet Onat ile Çanakkale seramiklerini de katılımcılarla buluşturdu.

Fuar alanındaki stantları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Gökhan, diğer il ve ilçelerin tanıtım organizasyonlarına da katıldı.

Muhabir: Fikriye Susam Uyar

Yayıncı: Haluk Yüksel - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale Emitt Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement