Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Üyelerinin Ziyareti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Üyelerinin Ziyareti

24.06.2014 12:28

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyeleri, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret etti.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyeleri, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, Birlik Başkanı Mustafa Vurucu ile yönetim kurulu üyelerini belediye toplantı odasında kabul etti.

Yılmaz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Bugüne kadar sizin kurumunuz yapmış olabilir, ama diğer sivil toplum kuruluşlarının bir toplantısını ilçemizde gerçekleştirdiklerini hiç duymadım" dedi.

Esnaf ve sanatkar teşkilatının önemli olduğuna işaret eden Yılmaz, "Esnafımız bizim için çok değerli. Onların rahatı, huzuru için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Bundan hiç şüpheniz olmasın" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Üyelerinin Ziyareti - Son Dakika


Advertisement