Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı için özel hazırlanan minyatürler 13- 21 Mart tarihlerinde sergilenecek.
Valilik tarafından yaptırılan "Çanakkale Savaşları Minyatürü" çalışmaları, 13-21 Mart'ta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Proje kapsamında 20 eser, minyatür sanatçıları Zehra Akdeniz ve Göksel Sevim ile çalışma grupları tarafından 100'üncü yıla özel olarak hazırlandı.
Sergi öncesi Vali Ahmet Çınar ve Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ tarafından incelenen eserlerin hikayeleriyle ilgili ayrıca resimli kataloglar da bastırılacak. - Çanakkale
Son Dakika › Yerel › Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü Yılına Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.