Çanakkale Tır Müzesi Germencik'te - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Çanakkale Tır Müzesi Germencik'te

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Çanakkale Savaşı'nda kullanılan malzemeler ile müzeye bağışlanan malzemelerden oluşan Çanakkale Tır Müzesi, Germencik'e geldi.

Çanakkale Savaşı'nda kullanılan malzemeler ile müzeye bağışlanan yazılı ve görsel malzemelerden oluşan Çanakkale TIR Müzesi, Aydın'ın Germencik ilçesine geldi.

Germencik Belediyesi'nin arka tarafındaki meydanda kurulan sergiye vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, Çanakkale Ruhu'nun daha iyi anlaşılması için vatandaşlarla Çanakkale TIR Müzesi'ni buluşturduklarını belirterek köylerden de öğrencilerin minibüslerle taşınarak müzeyi gezmesinin sağlandığını aktardı.

3 gün açık kalacak müzenin koordinatörü Ahmet Uslu ise 3 yılda 48 il ve 480 ilçeyi dolaştıklarını, yaklaşık 10 milyon vatandaşa ulaştıklarını dile getirdi.

Muhabir: Necip Uyanık/ Gökmen Şireci

Yayıncı: Tolga Albay - AYDIN

Kaynak: AA