Çanakkale Zaferinin 98. Yılı Karpuzlu'da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Zaferinin 98. Yılı Karpuzlu'da Kutlandı

Çanakkale Zaferinin 98. Yılı Karpuzlu\'da Kutlandı

"Çanakkale Zaferi"nin 98.yılı Aydın il merkezinde olduğu gibi ilçelerde de düzenlenen törenlerle kutlandı.

18.03.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Çanakkale Zaferi"nin 98. yılı Aydın il merkezinde olduğu gibi ilçelerde de düzenlenen törenlerle kutlandı. Törenlerde vatanın bölünmez bütünlüğü ve bayrağımızın şerefle dalgalanması uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz rahmetle ve şükranla anıldı.

Karpuzlu ilçesinde "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla, "Şehitler Anıtı" önünde başlayan törenler daha sonra Vakıfbank İlköğretim Okulu'nda devam etti.

Törene Kaymakam Mehmet Öztürk, Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, Garnizon Komutanı Çetin Yurt, daire müdürleri vatandaşlar ve öğrencilerle şehit ve gazi aileleri katıldı.

18 Mart'ın Türkiye Cumhuriyeti için büyük anlam taşıdığını belirten Karpuzlu Kaymakamı Mehmet Öztürk, "Aziz vatanımızı bizlere emanete eden şehit ve gazilerimize minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

Tarihin kaderini değiştiren, Türk milletinin şan ve şöhretini göklere eriştiren ve bu toprakları kanları ile sulayarak vatan yapan şehit ve gazilerimizin gösterdiği kahramanlığın emsalinin görülmediğini belirten Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, "Aziz şehitlerimiz kanları ile "Çanakkale Geçilmez " sözünü tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Bir dirilişin ve şahlanışın sembolü olan Çanakkale harbinin yüce milletimize daima övünç ve ilham kaynağı olması dileğiyle bu büyük zaferi coşkuyla kutluyor, huzurunuzda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi milletimiz için, bizi biz yapan, bir ve beraber yaşatan değerlerimiz için kendini feda eden kahraman ecdadımızı rahmetle, şükranla anıyoruz" dedi.

Daha sonra "Çanakkale Zaferi'nin 98. Yılı" kutlamaları Vakıfbank İlköğretim Okulu'nda devam edildi. Vakıfbank ilköğretim okulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Çanakkale Oratoryosu" beğeni ile izlendi.

(İK)

18.03.2013 17: 11: 58

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Zaferinin 98. Yılı Karpuzlu'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement