Canik'te Yemek Yarışması - Son Dakika
Yerel

Canik'te Yemek Yarışması

Canik\'te Yemek Yarışması

Canik ilçesinde, Canik Kent Konseyi Etkin Vatandaşlık ve Kaliteli Yaşam Meclisi tarafından 2. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışması düzenlendi.

23.02.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canik ilçesinde, Canik Kent Konseyi Etkin Vatandaşlık ve Kaliteli Yaşam Meclisi tarafından 2. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışması düzenlendi.

Canik Belediyesi hizmet binasında düzenlenen yarışmada, 70 kadın, hamur işleri, tatlılar ve zeytinyağlılar kategorilerinde maharetlerini sergiledi.

Alanlarında deneyimli aşçılardan oluşan jüri, yemek ve tatlıları tek tek tadarak birinciyi seçti. Yarışmaya hamur işlerinde "ıspanaklı börek" ile katılan Perihan Moral birinci seçilirken, tatlılar kategorisinde "gelin bohçası" ile Remziye Duran, zeytinyağlılar kategorisinde ise "pırasa sarması" ile Leyla Erbay jüriden tam not aldı ve birinci oldu.

Birincilere çeyrek altın ödüllerini Canik Belediye Başkanı Osman Genç verdi. Yine üç kategoride mansiyon ödülü alan kadınlara ise çeşitli hediyeler verildi.

Genç, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Kadınlarımıza verdiğimiz önemi yaptığımız hizmetlerle gösteriyoruz. 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Hacıismail Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Canik Kültür Merkezi, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi kadınlarımızın hizmetinde. Ayrıca düzenlediğimiz kurs ve eğitim programlarıyla kadınlarımızı hem eğitiyor hem de meslek sahibi yapıyoruz."

Yarışmaya, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in eşi Nimet Genç, Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Canik'te Yemek Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement