Çankaya İlçe Teşkilatı'ndan Yaşar'a Tebrik - Son Dakika
Yerel

Çankaya İlçe Teşkilatı'ndan Yaşar'a Tebrik

Çankaya İlçe Teşkilatı\'ndan Yaşar\'a Tebrik

CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin ve beraberindeki heyet, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek tebrik etti.

09.05.2014 11:24

CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin ve beraberindeki heyet, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret ederek tebrik etti.

CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin ve beraberindeki heyet, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret ederek tebrik etti. Perçin, yeni dönemde Yaşar'la el ele vermeye devam edeceklerini belirtti. Ziyaret için teşekkür eden Yaşar, 'Birlikten kuvvet doğar' diyerek Çankaya'yı ve Yenimahalle'yi geleceğe birlikte taşıyacaklarını vurguladı. Vatandaşların sorunlarını dinlemek ve taleplerini değerlendirmek gerektiğine değinen Yaşar, "İlçe teşkilatları olarak sizlere büyük sorumluluk düşüyor. Halkla iç içe olup sorunlarını bizlerle paylaşmaktan çekinmeyiniz. Dürüstlüğümüzden asla ödün vermemeliyiz. Güçlü olmak istiyorsak başımızı önümüze eğecek davranışlarda bulunmamalıyız" dedi.

Başkan Yaşar'ın çalışmalarının çevre ilçeler dahil Türkiye genelinde örnek alındığını dile getiren Perçin, Yaşar ile fikir alışverişinde bulunarak karşılıklı işbirliği ve diyalog sürecini güçlendireceklerini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya İlçe Teşkilatı'ndan Yaşar'a Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement