Çarşı Pazarda Bayram Bereketi - Son Dakika
Yerel

Çarşı Pazarda Bayram Bereketi

Çarşı Pazarda Bayram Bereketi

"Onbir Ayın Sultanı" Ramazan'ın son yılların en sıcak dönemine rast gelmesi nedeniyle alışverişini son güne bırakan vatandaşlar alışveriş merkezlerini doldurdu.

17.08.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Onbir Ayın Sultanı" Ramazan'ın son yılların en sıcak dönemine rast gelmesi nedeniyle alışverişini son güne bırakan vatandaşlar alışveriş merkezlerini doldurdu.

Bayram alışverişini "yaz fırsatı" kampanyalarıyla taçlandıran markalar ise yoğunlaşan alışveriş trafiğinden pay almak için indirim üstüne indirim yapıyorlar.

Vitrinlerini renk renk ve büyük boyutlardaki afişlerle indirimlerini duyuran ulusal ve uluslararası birçok marka büyüyen alışveriş pastasından en fazla payı alma yarışına girdiler.

Adındaki "outlet" (seri sonu) nedeniyle en uygun fiyatlarla alışverişin yapıldığı Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi'nde, ulusal ve uluslararası tüm markalar, zaten uygun olan fiyatlarına bir de bayram avantajını, ardından da yaz fırsatı adı altındaki kampanyalarını ekleyerek alışverişi daha cazip hale getirdiler.

Birçok kişinin alışverişi mevsim sonuna bırakıp indirimden faydalanma alışkanlığı nedeniyle bu yıl bayram indirimi ve yaz fırsatı avantajlarına bir de mevsim sonu hareketliliği eklendi.

Cazip seçenekler sunan markalar, "3 al 2 öde", "etiketin yarısı", "İkinci ürüne yüzde 50 indirim"in yanı sıra kredi kartlarına özel avantajlarla da alışverişi daha cazip hale getiriyorlar.

Birçok markanın sadece outlet ürünlerinde değil sezon ürünlerinde de cazip kampanyalar başlattığı Optimum'da birde Optimum'a özel indirimler, "İndirimin de indirimi" imkanını sunuyor.

İşte Optimum'a özel indirimler:

5M Migros, her çarşamba günü kırmızı et ürünlerinde yüzde 20, her cuma günü ise meyve sebzede yüzde 20 indirim uyguluyor.

Tarık Emre Optik & Saat, 359 TL olan Guess marka güneş gözlüğünü 179 TL'den, 409 TL olan Just Cavalli marka güneş gözlüğünü 199 TL'den satışa sunuyor.

Gianfranco Ferre marka tüm gözlüklerde ise yüzde 45 indirim uygulanıyor.

Tarım Emre saatte ayrıca, Essence, Slazener ve Momentus markalarında yüzde 40 indirimle müşterilerine bol seçenek sunuyor.

Sofraların bir ihtiyacını gidermekten öte aksesuarı olan ürünlerle tüketicinin karşısına çıkan Bernardo'da ise 12 kişilik yemek takımı alana 12 kişilik çatal bıçak takımı hediye ediliyor. 1.699 TL'den başlayan fiyatlarla çeyiz paketleri, yemek takımı ve çatal bıçak takımını birlikte alanlara 800 TL'ye varan hediye çekleri ve yüzde 50'ye varan indirimler Adana Optimum Bernardo Mağazası'nda.

Gençliğin gözde giyim markası Lee Copper ise daha önce 3 al 2 öde kampanyasının ardından tüm ürünlerde yüzde 50 indirim başlattı.

Yataktaki rahatlık ve konforun sembolü Yataş'ta da sezon ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50, sezon sonu ürünlerde ise yüzde 50'ye varan indirimler alıcılarını bekliyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çarşı Pazarda Bayram Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement