Çay'da Trafik Haftası Kutlama Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Çay'da Trafik Haftası Kutlama Etkinlikleri

Çay\'da Trafik Haftası Kutlama Etkinlikleri

Afyonkarahisar’da Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, Çay İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde seminer verildi.

14.05.2014 18:26

Afyonkarahisar'da Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, Çay İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde seminer verildi.

Gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Deniz Yüksel, trafik kurallarına uymanın ve bilinçli araç kullanmanın insan hayatını kurtardığı gibi milli ekonomi açısından da büyük önem arz ettiğini belirtti. Konuşmanın ardından örnek trafik kazaları videoları ile görsel olarak sunumu yapıldı. Okul içerisinde stant açılarak trafikte kullanılan malzemeler ile trafik timlerinin kullandığı radar tespit cihazı, alkol metre, reflektör gibi trafik malzemeleri tanıtıldı. Çay ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince seminere katılan misafirlere hafta faaliyeti nedeniyle anahtarlık, ruhsat çantası ve kaza çizer dağıtımı yapıldı.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde düzenlenen seminere, Çay İlçe Kaymakam Vekili Nusret Büyükçelebi, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ferit Kahriman, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekin Güvenir, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çay'da Trafik Haftası Kutlama Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement