Bank Asya 1. Lig'de yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, Göztepe deplasmanında kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını belirterek, "Ancak biz iyi bir ekibiz. Alacağımız bir galibiyet ile moral olarak kendimize geleceğimizi biliyoruz. Göztepe deplasmanında kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.
Mehmet Al'ın sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceğini ifade eden Aydın, "Başka sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Göztepe deplasmanının zorluğunu biliyoruz. Rakibimiz de, biz de çıkış arıyoruz. Her iki taraf için de zor maç olacak" diye konuştu.
Aydın, İzmir'de bulunan Rize derneklerinden ve Rizeli taraftarlardan maça gelerek takımlarına destek olmalarını istedi.
- RİZE
Son Dakika › Yerel › Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Aydın.'Göztepe Deplasmanında Kazanarak Çıkışa Geçmek... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?