Çelikhan'da 'Çağımızın Kerbelası Suriye' Konferansı - Son Dakika
Yerel

Çelikhan'da 'Çağımızın Kerbelası Suriye' Konferansı

Çelikhan\'da \'Çağımızın Kerbelası Suriye\' Konferansı

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, Suriye Halkı ile Dayanışma Platformu tarafından 'Çağımızın Kerbelası Suriye' konulu konferans düzenlendi.

28.02.2013 13:22

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, Suriye Halkı ile Dayanışma Platformu tarafından 'Çağımızın Kerbelası Suriye' konulu konferans düzenlendi.

Çelikhan'da, Suriye Halkı ile Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen 'Çağımızın Kerbelası Suriye' konulu konferans, Anadolu lisesi çok amaçlı salonunda düzenlendi. Program, Yaşar Altıdağ tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programı düzenleyen dayanışma platformu sözcüsü Abamüslüm Çakmak, dayanışma konuşması yaptı ve amaçları hakkında bilgiler verdi. Ardından program, Suriye'de yaşanan gelişmelerle ilgili sinevizyon gösterileriyle devam etti. Programa konuşmacı olarak katılan araştırmacı-yazar Ramazan Kaya, Suriye'deki gelişmelere değinerek, "Suriye'de yaşanan zulme, katliamlara sessiz kalmayalım. Suriye'de yaşanan bu vahşete tüm dünya Müslümanları olarak ahlaki, vicdani, insani ve İslami muhasebemizi yapmalıyız. Yaşanan katliamlara İslami açıdan bakmalıyız" dedi.

Yapılan konferansa; Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, Ramazan Kaya ve çok sayıda halk katıldı. Konferansın ardından Kaya, isteyenlere imzalı kitaplarını dağıttı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan'da 'Çağımızın Kerbelası Suriye' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement