Cep Telefonunu Mesaj Yazarken Çaldılar - Son Dakika
Yerel

Cep Telefonunu Mesaj Yazarken Çaldılar

Bursa'da, yolda bir kızın mesaj yazdığı sırada cep telefonunu "kapkaç" yöntemiyle çalan kişi ile ona gözcülük eden arkadaşı, güvenlik kamerası kayıtları incelenerek yakalandı.

29.09.2015 12:29

Bursa'da, yolda bir kızın mesaj yazdığı sırada cep telefonunu "kapkaç" yöntemiyle çalan kişi ile ona gözcülük eden arkadaşı, güvenlik kamerası kayıtları incelenerek yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Suriye uyruklu M.M. (15), merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi Filiz Sokağı'nda H.B'nin (17) mesaj yazarken cep telefonunu kapkaç yaptıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

H.B'nin haber vermesi üzerine çalışma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Ekipler, görüntülerden telefonu çalan M.M. ve ona gözcülük yapan arkadaşı M.E'nin (25) kimliklerini tespit etti.

Mahallede geniş çaplı araştırma yapan polis, bir süre sonra M.M. ve M.E'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin, çaldıkları cep telefonunu 300 lira karşılığında yine Suriye uyruklu bir kişiye sattıkları belirlendi. Ekipler, cep telefonunu satıldığı kişiden alarak H.B'ye teslim etti.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, sokakta bir süre bekleyen şüphelilerden M.M'nin, yolda yürüyen H.B'nin yanına yaklaşıp telefonunu kapkaç yaptıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cep Telefonunu Mesaj Yazarken Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement