Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklarda Çiçek Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklarda Çiçek Dağıttı

Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklarda Çiçek Dağıttı

Ramazan Bayramı öncesinde Çerkezköy Belediyesi, kent genelindeki mezarlıkları ziyaret eden yurttaşlara ücretsiz çiçek dağıttı. İstasyon Bahçeli Türbedere ve Yeni İlçe Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköyde bulunan mezarlıklardaki ziyaretlerde yurttaşlara çiçek dağıtımı gerçekleştirildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyerek, tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

20.04.2023 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde kent genelindeki mezarlıkları ziyaret eden yurttaşlara çiçek dağıttı.

İlçe merkezinde bulunan İstasyon, Bahçeli, Türbedere ve Yeni İlçe Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy'de bulunan mezarlıklardaki ziyaretlerde yurttaşlara Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz çiçek dağıtıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, şunları söyledi:

"Bayramlarda ziyaretlerin en yoğun olduğu yerlerden biri de mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yanında olmak, yakınlarının mezarlarına bir çiçek dikebilmelerini sağlamak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan sekiz mezarlığımızda çiçek dağıtımı gerçekleştirdik. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Ayrıca tüm vatandaşlarımızın da yarın başlayacak olan Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmelerini temenni ediyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklarda Çiçek Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement