Ceviz'den 90 Dakika Destek Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Ceviz'den 90 Dakika Destek Çağrısı

Ceviz\'den 90 Dakika Destek Çağrısı

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta 9 puan farkla liderliğini sürdüren Nazilli Belediyespor, evinde oynadığı Kahramanmaraşspor karşısında aldığı galibiyetle rahat nefes aldı.

06.02.2012 13:46

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 9 puan farkla liderliğini sürdüren Nazilli Belediyespor, evinde oynadığı Kahramanmaraşspor karşısında aldığı galibiyetle rahat nefes aldı.

En yakın rakibi Keçiörengücü'nün bay olduğu haftada zorlu rakibi K.Maraşspor'u 2-1 yenerek moral bulan Nazilli Belediyespor'da Teknik Direktör Mustafa Ceviz'den taraftara sitem geldi. 1-0 yenik duruma düştükten sonra rakibin ofsayttan attığı golü alkışlayan taraftarların olmasından dolayı üzüldüğünü ifade eden Ceviz, 1 dakika sonra eşitliği sağladıklarını fakat o anda morallerinin bozulduğunu belirtti.

Çarşamba günü Kilimlispor deplasmanına gidecek olan Nazilli Belediyespor, maçın hazırlıklarına başladı. En yakın rakibi Keçiörengücü'nün sahasında konuk edeceği Orhangazispor maçında puan veya puanlar kaybetmesini beklediğini ifade eden teknik direktör Ceviz, grupta artık her maçlarına final havasında çıktıklarını belirtti. Pazar günü oynadıkları K.Maraşspor maçının zor bir maç olduğunu ifade eden Teknik Direktör Mustafa Ceviz; "Bizim açımızdan çok önemli bir maçı kazanarak 3 puan aldık. Play Off iddiasını sürdürmek isteyen Kahramanmaraşspor'un olmazsa olmazı olan bu karşılaşmada iyi maç çıkarmak zorundaydı. Keçiörensporun bay olduğu haftada bizim aradaki farkı 9'a çıkartmamız gerekiyordu. İlk yarının 30 dakikasında oyuna hakimdik ama 32. dakikada gereksiz tutulan bir top nedeniyle hatalı bir gol yedik. Ama ilk yarı sonu ve ikinci yarı oyuna hakim olarak Muğdat ve Fatih Özer'in golleri ile galip gelmesini bildik. Sayısız gol pozisyonunu da değerlendiremedik. Rakip takım yan toplarla tehlike yaratsa da Kalecimiz Hakan ve oyuncularım gerekeni yaparak diri bir takım olan Kahramanmaraş karşısında iyi oyun çıkarmayı başardı" dedi.

"ALKIŞLAYAN TARAFTARLARA SİTEM"

Nazilli Belediyespor'un sahasında her maçı almasında taraftarının desteği olduğunu hatırlatan Ceviz; "Taraftarımız takımımızı iyi destekledi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ancak bazı taraftarlara da sitem etmeden geçemeyeceğim. Ofsayttan yediğimiz golde bazı taraftarımız alkışlayarak takımın ve bizim moralimizi bozdular. Bunu çok yadırgadım. Biz taraftarımızın yensek de yenilsek de 90 dakika boyunca destek vermelerini istiyoruz. Çünkü Nazilli Belediyespor çok başarılı bir takım.

Öyle ki evimizde oynadığımız son 11 maçın tamamını da kazanarak 11'de 11 yaptık. Kalan 15 maçımızı iyi değerlendirerek açık ara farkla şampiyonluğu garantilemek istiyoruz. Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Kilimli maçını da kazanarak galibiyet serimizi sürdürmeye çalışacağız. Bunu belediye başkanımız, yönetimimiz ve taraftarımız için yapacağız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceviz'den 90 Dakika Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement