Ceylan, Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Ceylan, Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisini Gezdi

Ceylan, Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisini Gezdi

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Çorum İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Çorum Şube Başkanlığı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma etkinlikleri kapsamında açılan "21.Yüzyılda Bir Alperen Muhsin Yazıcıoğlu"...

20.03.2013 17:42

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Çorum İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Çorum Şube Başkanlığı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma etkinlikleri kapsamında açılan "21. Yüzyılda Bir Alperen Muhsin Yazıcıoğlu" konulu fotoğraf sergisini gezdi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Metin Ulcay, Murat Sevcan ve Eyüp Arslan ile birlikte Hürriyet meydanındaki sergiyi gezen Ceylan'a Alperen Ocakları yetkilileri bilgi verdi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, merhum BBP Genel Muhsin Yazıcıoğlu'nun sadece siyasetçi kimliği ile değil, aynı zamanda kendisini davasına adamış bir kişilik olarak Türk halkının sevgisini kazanmış bir lider olduğunu söyledi.

Ceylan, "Muhsin Yazıcıoğlu, hayatı boyunca ülkemizin asli ve milli değerlerini daima ön planda tutarak, demokrasiden, özgürlükten, hak ve hürriyetlerden yana duruşundan asla taviz vermeyen ve bu uğurda büyük badireler atlatmış çok değerli bir siyasetçiydi. Elim bir kaza sonucu kaybettik. Milletimiz, Yazıcıoğlu'nu her zaman takdirle ve saygıyla hatırlayacaktır. Sayın Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını tekrar Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylan, Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement