CHP Akdeniz İlçe Kadın Kolları Kermes Düzenledi - Son Dakika
Yerel

CHP Akdeniz İlçe Kadın Kolları Kermes Düzenledi

CHP Akdeniz İlçe Kadın Kolları Kermes Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Kadın Kolları üyelerinin, gelirini partinin sosyal faaliyetlerinde kullanmak üzere düzenlediği kermesi CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da...

14.12.2012 17:25

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Kadın Kolları üyelerinin, gelirini partinin sosyal faaliyetlerinde kullanmak üzere düzenlediği kermesi CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da ziyaret etti.

CHP Akdeniz İlçe Kadın Kolları üyelerinin Atatürk Caddesi üzerindeki Büyükşehir Belediyesi yanında düzenledikleri kermes, partililer ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Sacda sıkma ve böreklerin pişirildiği kermese, İl Başkanı Akar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan'ın yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erol Ertan, İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Zaimoğlu, Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar ve çok sayıda partili de katıldı.

Akdeniz İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamide Bozlu önderliğinde gerçekleştirilen kermeste sıkma ve börekler pişirilirken, Kadın Kolları üyelerinin evlerinde yapıp getirdiği yemekler de satışa sunuldu. Vatandaşların da ilgi gösterdiği kermeste, vatandaşlarla sohbet eden İl Başkanı Akar, Kadın Kolları üyelerine de teşekkür etti. Akar, kermesten elde edilecek gelirin, Kadın Kolları'nın yapacağı çalışmalarda kullanılacağını kaydetti.

Bu tür faaliyetlerin örnek olması gerektiğini dile getiren CHP Akdeniz Kadın Kolları Başkanı Hamide Bozlu da "Kermesimizi partimize gelir sağlamaktan çok sosyal faaliyetlerimizde kullanmak için düzenlemiş bulunmaktayız. Kermesten elde ettiğimiz gelirleri ziyaret ettiğimiz beldelere, köylere kıyafet, erzak, kırtasiye malzemesi alacağız. Daha öncesinde de bu gibi faaliyetler düzenlemiştik. Bizim bu faaliyetimizin herkese örnek olmasını diliyoruz. Önümüzdeki süreçte bu gibi faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Akdeniz İlçe Kadın Kolları Kermes Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement