CHP'de Yerel Seçim Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

CHP'de Yerel Seçim Hazırlıkları Devam Ediyor

CHP\'de Yerel Seçim Hazırlıkları Devam Ediyor

CHP yaklaşan yerel seçimler öncesinde, Nevşehir ve ilçelerindeki parti teşkilatı yöneticilerine yönelik olarak eğitim toplantısı düzenledi.

09.07.2013 08:41  Güncelleme: 08:55

CHP tarafından yaklaşan yerel seçimler öncesinde, Nevşehir ve ilçelerindeki parti teşkilatı yöneticilerine yönelik olarak eğitim toplantısı düzenlendi.

Nevşehir'in Avanos İlçesinde bulunan Avrasya Otel'de düzenlenen eğitim toplantısına partinin il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan CHP İl Başkanı Ahmet Göktaş, 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine partilerinin büyük önem verdiğini belirterek seçimlerde Nevşehir'de önemli bir başarı yakalamayı hedeflediklerini vurguladı. Göktaş: "Yerel seçimlere ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Parti kapsamında düzenlediğimiz bu eğitim programı da yerel seçimleri ne kadar ciddiye aldığımızın önemli göstergelerinden bir tanesidir. Örgütün hangi konumunda olursak olalım herkes bu eğitime tabidir. Verilen eğitiminin önemini, bütün örgüt birimleri olarak farkına varmalıyız. CHP'nin tek bir hedefi vardır. O da iktidar olmak. Milletimizin rahat, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmesi için CHP iktidarına ihtiyaç vardır. İktidarlık yolunda yerel yönetimler çok önemlidir. Bu bağlamda yerel seçimlerde iyi bir başarı yakalamak zorundayız. Mevcut yerel yönetimlerimizi güçlendirmemiz gerekiyor. CHP olarak, Türkiye'nin geleceğini hazırlamak zorundayız" şeklinde konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'de Yerel Seçim Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement