Chp, Denizli'de Kurulan Yeni İlçelere Atama Yaptı - Son Dakika
Yerel

Chp, Denizli'de Kurulan Yeni İlçelere Atama Yaptı

CHP Merkez Yönetim Kurulunun kararı ile Denizli’de yeni oluşturulan Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerine atama yapıldı.

04.10.2013 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Merkez Yönetim Kurulunun kararı ile Denizli'de yeni oluşturulan Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerine atama yapıldı.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına geçen hafta atanan Ömer Yurtseven'in ardından Pamukkale İlçe Başkanlığı görevine Osman Tabu'nun atanması dolayısı ile CHP İl Başkanlığında basın toplantısı düzenlendi.

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, iki yeni ilçenin ilçe başkanlarının atandığını ifade ederek, "Partimizin Merkez Yürütme Kurulu tarafından alınan kararla Merkezefendi İlçe Başkanlığı'na eski Merkez İlçe Başkanımız Ömer Yurtseven, Pamukkale İlçe Başkanlığı görevine de Osman Tabu atanmıştır. Hedefimiz Denizli'nin tüm noktalarına CHP'nin altı oklu bayrağını burçlara asmaktır. Bu hedefimize hep birlikte ulaşacağız. İki yeni arkadaşıma da bu hedefe giderken güveniyorum. Bu hedefine ulaşmak için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven de CHP'yi iktidara taşımak için çalışacaklarını belirterek, "Halkımızın beklentisine cevap vereceğiz. 30 Mart sabahı yerel iktidarın CHP'de olduğunu gözler önüne sereceğiz" diye konuştu.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu da iktidarı halkın tarihin karanlık sayfalarına gömeceğini ifade ederek, "Halkımızla iç içe olmak ve yerel seçimlere en iddialı şekilde hazırlanmak öncelikli yol haritamızdır. Yerel iktidara ulaşmak ve CHP'ye Pamukkale Belediye Başkanlığını kazandırmak için çalışma arkadaşlarımızla birlikte en büyük hedefimizdir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yeni ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Chp, Denizli'de Kurulan Yeni İlçelere Atama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement