CHP İl İşçi Komisyonu Başkanı Kaya'dan, Genel Meclisi'ne Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP İl İşçi Komisyonu Başkanı Kaya'dan, Genel Meclisi'ne Ziyaret

06.08.2012 14:44  Güncelleme: 14:56

CHP İl İşçi Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı'yı makamında ziyaret etti.

CHP İl İşçi Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya, Muratpaşa İlçe İşçi Komisyonu Başkanı Cengiz Kebapçı ve işçi komisyonu üyeleri, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı'yı makamında ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, sendikalar ve işçi sınıfının önemine dikkati çekerek, sendikaların işçilerin hak savunma örgütleri olduğunu hatırlattı. Sendikasız işçi sınıfının hiçbir hakkını koruyamayacağına işaret eden Arı, "İşçi sınıfı toplumun üretken ve emekçi sınıfını oluşturmaktadır. Sendikalar esasen bu sorunlarda işçilerin yanında olmalıdır" dedi.

CHP İl İşçi Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya da CHP'nin tabanını oluşturan işçi sınıfının haklarını savunmak ve işçi kesiminin sesi olma yolunda ilerlemek amacıyla bu göreve talip olduklarını söyledi.

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İl İşçi Komisyonu Başkanı Kaya'dan, Genel Meclisi'ne Ziyaret - Son Dakika


Advertisement