CHP İzmir Milletvekili Balbay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP İzmir Milletvekili Balbay Açıklaması

CHP İzmir Milletvekili Balbay Açıklaması

"Türkiye’yi barış içinde yaşatacak, toplumun anısına saygı duyacak bir iktidar gerekiyor.

07.02.2014 15:00

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, " Türkiye'yi barış içinde yaşatacak, toplumun anısına saygı duyacak bir iktidar gerekiyor. Bu iktidarın adı halk iktidarıdır" dedi.

Karamürsel ilçesinde, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelen Balbay, burada yaptığı konuşmada, içeride kaldığı süre içinde, "özgürlük ne zaman gelir" sorusuna, "senin ne zaman cezaevinden çıkacağın önemli değil, nasıl çıkacağın önemli" cevabını verdiğini belirtti.

Balbay, daha güzel bir Türkiye mücadelesiyle vatandaşların karşına çıktığını ifade ederek, "İçimdeki bu coşku, içeride uzun yıllar hayallerini kurduğum coşkuydu. Bazı arkadaşların gözyaşlarını tutamadığını görüyorum. Artık o gözyaşlarınız zafer gözyaşları olacak" diye konuştu.

İktidarın, Türkiye'nin tarihini ve İslam tarihini kaldıramadığını savunan Balbay, şunları söyledi:

"Bunların altında kalmıştır. Türkiye'yi barış içinde yaşatacak, toplumun anısına saygı duyacak bir iktidar gerekiyor. Bu iktidarın adı halk iktidarıdır. Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapacağız. CHP bu ülkenin sigortasıdır ve çok önemli işlere imza atmıştır. Türkiye'yi 21. yüzyıla biz taşıyacağız. Toplumun bütün kesimleriyle barış içinde olan bir ülke istiyoruz. Türkiye'yi, insanların sürekli birbirleriyle kavga eden bir ülke olmaktan çıkartacağız. Bugün özgürlüğümün 58. günü. Ben ' mecliste kaldır parmak, indir parmak maksat ihaleden pay koparmak' diyenlerden değilim. Ben demir parmaklarında en çok Türkiye'nin geleceği Türkiye'nin kalkınmasını biriktirdim. Onu da sizlerle paylaşmak için geldim. Bunu hep beraber, omuz omuza önümüzdeki seçimlerde göstereceğiz."

Kahvaltının ardından Balbay, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan ve CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Mustafa Asım Uğurlu ile ilçeyi gezdi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İzmir Milletvekili Balbay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement