CHP Kadın Kollarından Başkan Türközen ve Kaymakam Nalbant'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Kadın Kollarından Başkan Türközen ve Kaymakam Nalbant'a Ziyaret

CHP Kadın Kollarından Başkan Türközen ve Kaymakam Nalbant\'a Ziyaret

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı bünyesinde geçtiğimiz günlerde yeniden oluşturulan Kadın Kolları yönetimi, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ve Kaymakam Nihat Nalbant'a nezaket ziyaretlerinde...

25.01.2012 17:22

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı bünyesinde geçtiğimiz günlerde yeniden oluşturulan Kadın Kolları yönetimi, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ve Kaymakam Nihat Nalbant'a nezaket ziyaretlerinde bulundu.

CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Arsu öncülüğündeki ziyaretlerde, Kezban Kurtoğlu, Feral Erkey, Oya Sunal, Seval Aydoğan, Duygu Erdoğan, Günay Öztürk Şen katılırken, her iki ziyarette CHP İlçe Başkanı İbrahim Fatih Ayyürek, CHP üyesi Recep Kurtoğlu ile CHP Belediye Meclis Üyesi ve Kent Kolları Kadın Meclisi Başkanı Hatice Arga'nın hazır bulunduğu gözlendi. Önceki gün sabah saat 10.30'da başlayan ziyaretlerde ilk durak Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in makamıydı.

Sohbet havasında geçen ziyarette, CHP'nin çiçeği burnundan Kadın Kolları Başkanı Elif Arsu öncülüğündeki heyet, Başkan Türközen'e ilçede vatandaşların özellikle yaz aylarında ilçedeki sayfiye yerlerinde yaşanılan su sıkıntıları ve ilçede bazı noktalardaki kanalizasyon sorunların yanı sıra, Alibey Adası'ndaki halk plajında vatandaşların rahatça denize girebilmeleri için belediye tarafından düzenlemeler yapılmasıyla, geçtiğimiz yıllarda kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden CHP'nin eski İlçe Başkanlarından Hikmet Esen'in yazdığı şiirleri bir kitap haline getirilmesi taleplerine ilişkin konuları ilettikleri gözlendi.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'de, belediye olarak ilçenin su ihtiyacını karşıladıkları Altınova'dan gelen 300'lük ve 400'lük ana boruları daha büyük ebattaki borularla yenileme çalışmalarına başlayacaklarını kaydederek, "Ekiplerimiz kış aylarında 36 bin olan ilçemizdeki nüfusun, yaz aylarında 500 bin civarına ulaşması nedeniyle zaman zaman yaşanılan görülen su sıkıntısını çözmeye çalışıyorlar. Bunun dışında kanalizasyon hatlarımızın çoğundaki sorunu giderdiler. Bazı noktalardaki kanalizasyon taşıntılarında ise alt yapı çalışmalarımız halen daha sürmektedir" dedi.

Alibey Adası'ndaki halk plajının bulunduğu yerin hazineye ait olduğunu vurgulayan Türközen, "Cunda'daki halk plajında vatandaşlarımızın denize rahatlıkla girebilmesini sağlayacak düzenlemeler için gerekli yazışmaları yaptık. Önümüzdeki aylarda gerekli izinler çıktığında bu plajda gerekli düzenlemeleri yapacağız. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden CHP'nin eski İlçe Başkanlarından Hikmet Esen her şeyden bir mali müşavir olarak hem meslektaşım hem de çok samimi bir dostumdu. O'nun yazdığı şiirleri bir kitapta toplama fikri bana aitti. Bu amaçla Hikmet Esen'in ailesiyle görüşmüştük. Ancak ailesi 300 civarındaki şiiri aynı kitapta toplamak istiyor. Oysa bana göre içlerinde en önemli ve en güzel olanlarını seçilerek kitaplaştırılması daha iyi olabilir. Ben bu fikrimi merhum arkadaşımın ailesiyle paylaşmıştım. Onlardan cevap bekliyorum. Netleştiğinde de kitabın basılması için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

CHP'Lİ KADINLARIN İKİNCİ DURAĞI KAYMAKAM NİHAT NALBANT OLDU

CHP Kadın Kollarının Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'e yaptıkları ziyaretin ardından, Ayvalık Kaymakamlık binasına geçerek, Kaymakam Nihat Nalbant'ı ziyaret etti. Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant'a yaptıkları ziyarette, ilçede yapmak istedikleri sosyal etkinlikleri anlatan CHP'li kadınların, Sarımsaklı'daki sosyal tesislerde barınan Van'lı depremzedelere hazırlayacakları yardım malzemeleriyle ziyarette bulunmak istediklerini ifade etmeleri Kaymakam Nalbant'ı memnun ettiği gözlendi.

Kaymakam Nalbant'ın, ilçede barınan Van'lı depremzede misafirler için yapılan çalışmaları anlattığı gözlenen nezaket ziyaretinde, CHP'li kadınlara yeni görevlerinde başarılar dilemesinin ardından CHP Kadın Kolları yönetimi Ayvalık Belediyesine ait 150 Evler Mahallesindeki Semt Evi ile alt katındaki Yaşlılar ve Engelliler Barınma evi ziyaret etmek üzere Kaymakamlık binasından ayrıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kadın Kollarından Başkan Türközen ve Kaymakam Nalbant'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement