CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Kent Konseyi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Kent Konseyi'ni ziyaret etti

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Kent Konseyi\'ni ziyaret etti

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Kent Konseyi'ni ziyaret ederek, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi ve projeler üreteceklerini belirtti.

17.02.2024 13:11  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Kent Konseyi'ni ziyaret etti. Bir ilçenin ileriye taşınmasında sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Ünsal, "Seçimlerin ardından yeni bir başlangıcın meşalesini yakacağız. Başta Kent Konseyi olmak üzere tüm STK'larla koordineli çalışarak projeler üreteceğiz" dedi.

Karşıyaka Kent Konseyi'nde gerçekleşen buluşmaya; CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal'ın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Selman Boyacıoğlu, yürütme kurulu üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Buluşmada, Kent Konseyi'nin sürdürdüğü projeler ve seçimlerin ardından belediye ile yapılması muhtemel işbirlikleri konuşuldu. Kent Konseyi üyelerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Adayı Ünsal, sorunları çözmek için çaba göstereceklerini ve el ele çalışacaklarını söyledi.

"KARŞIYAKAMIZI BÜYÜTECEĞİZ"

İşçimenler Ünsal, "Yerel seçimlerin ardından yeni bir başlangıcın meşalesini yakacağız. Başta Kent Konseyimiz olmak üzere, ilçemizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışarak projeler hayata geçireceğiz. Ben sivil toplumdan gelen bir insanım. Yaşadığınız zorlukları en iyi ben anlarım. Gönüllülük üzerine kurulu bu sistemde yanınızda olacağım ve toplumun tüm kesimlerini çalışmalarımıza dahil ederek Karşıyakamızı büyüteceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Kent Konseyi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement