CHP Kumluca İlçe Başkanlığına Nail Kamacı Seçildi - Son Dakika
Yerel

CHP Kumluca İlçe Başkanlığına Nail Kamacı Seçildi

CHP Kumluca İlçe Başkanlığına Nail Kamacı seçildi.

05.12.2014 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kumluca İlçe Başkanlığına Nail Kamacı seçildi.

Kumluca Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü kongrede divan başkanlığını İl Başkanı Cavit Arı'nın yaptığı kongreye, CHP Antalya milletvekilleri Deniz Baykal, Yıldıray Sapan, Osman Kaptan, Gürkut Acar, Arif Bulut ile partililer katıldı.

Baykal burada yaptığı konuşmada, 2015 yılı Haziran ayında yapılacak genel seçimlerin ülke geleceği için önemli bir dönüm noktası olacağını söyledi. Son günlerde yargı paketi ile ilgili dedikodular olduğunu belirten Baykal, "Bakın bu günlerde yargı paketi dedikoduları var. Vatandaş bazı şeylerin bilincinde değildir. Yargı paketi savcıyı, hakimleri yok saymaktır. Yargı paketinden sonra gözaltına savcı değil, polis alacaktır. Devletin tüm kurumları talan edilmektedir. Milletin seçtiği, milletin oyları ile oluşan meclisi de ortadan kaldırmak istiyorlar" diye konuştu.

Kamacı ise konuşmasında, gelecek genel seçimlerin her seçimden daha önemli olduğunu ifade etti. Partisi için her zaman göreve hazır olduğunu dile getiren Kamacı, "Bugün de bu düşünceyle ilçe başkanlığına aday oldum" dedi.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde oy kullanan 175 delegenin 95'inin oyunu alan Nail Kamacı, ilçe başkanı seçildi.

Yönetim kurulu üyeliklerine ise Yusuf Altekin, Ayşe Arik Ertürk, Nuri Çam, Ugur Duran, Dilek Engin, Bayram Erdoğan, Fahrettin Karaöz, Hüseyin Kütük, Yılmaz Öncel, Kemal Bilal Öner, Gizem Özer, Erdoğan Selçuk ve Bayram Yılmaz seçildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Kumluca İlçe Başkanlığına Nail Kamacı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement