CHP Milletvekili Adayı İsmet Akın; "Biz Bu Yola İnanarak Çıktık" - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Adayı İsmet Akın; "Biz Bu Yola İnanarak Çıktık"

CHP Milletvekili Adayı İsmet Akın; "Biz Bu Yola İnanarak Çıktık"

CHP Uşak’ta yapılan ön seçimin hemen ardından teşekkür ziyaretlerine başlayan İsmet Akın seçim kurulundan mazbatasını alarak Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili adaylığını tescilledi.

01.04.2015 12:22

CHP Uşak'ta yapılan ön seçimin hemen ardından teşekkür ziyaretlerine başlayan İsmet Akın seçim kurulundan mazbatasını alarak Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili adaylığını tescilledi.

29 Mart 'ta yapılan ön seçimde üyelerin oyları ile partisinden 2. Sıra adayı olan İsmet Akın seçim kurulundan mazbatasını aldı. Mazbata töreninde konuşma yapan Akın; "Ön seçim parti içi bir demokrasi yarışıdır biz bu yarıştan 2. olarak çıktık. Partililerimiz bana kendilerini temsil etmek üzere bir yetki verdi. Bizlere düşen bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisini iyi bir şekilde temsil etmektir. 7 Haziran seçimleri için var gücümüz ile mücadele ederek Partimizi Uşak'ta 1. Parti yapmak için çalışacağız. Tüm teşkilatımız ile birlikte yılmadan, yorulmadan mücadele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her işin başı inanmaktır ve biz bu yola inanarak çıktık" dedi.

AKIN; "İKTİDAR OLMA YOLUNDA ÇALIŞACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı İsmet Akın; "Ülke genelinde olduğu gibi Uşak'ta da partimize büyük bir teveccüh var. Tüm partililerimiz ile birlikte iktidar olma yolunda çalışarak halka projelerimizi aktaracağız. Bizim en büyük sorunumuz anlaşılamamak olmuştur, projelerimizi ve hükümet politikamızı halka doğru bir şekilde anlattığımız takdirde başarı kaçınılmaz olacaktır. Bu gün seçim kurulundan mazbatamızı aldık. Milletvekilliği mazbatasını almak için 9 Haziran'da yeniden geleceğim" diyerek çıkmış olduğu yoldaki kararlılığını belirtti.

İsmet Akın ayrıca İstanbul Çağlayan Adliyesinde silahlı iki terörist tarafından makamında rehin alınarak, sonrasında da şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz içinde başsağlığı dileyerek, terör saldırısını kınadığını dile getirdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Adayı İsmet Akın; 'Biz Bu Yola İnanarak Çıktık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement