CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyan Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, ilçenin mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

27.12.2013 12:05

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, ilçenin mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Söke Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya Süleyman Toyran'ın ekibi Ahmet Karakaş, Hüseyin Gündüz, Haluk Kutlay, Fahri Sivrioğlu, Mustafa Toyran ve Mehmet Yeltekin de katıldı. Toplantıda CHP İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, İlçe Yöneticileri Murat Alagöz, Veli Devrim Yerli, Coşkun İltüzer de bulundu.

Aday adaylığı ve aday belirleme sürecinin geride kaldığını belirten CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya; seçim çalışmalarına başladıklarını, Süleyman Toyran'ın adaylığını bir kez daha kutladığını söyledi. Aydın'ın Büyükşehir olmasıyla birlikte köylerin de mahalle haline geldiğini belirten Hüseyin Akkaya; "Süleyman Toyran Beyi zaten muhtarlarımız tanıyor. Seçin startını verdiğimiz günlerde muhtarlarımız ile bir araya gelmeyi uygun gördük" diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Uzun yıllardır Ticaret Odası Başkanlığı yaptığını, çok kez çeşitli ortamlarda mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldiğini belirten CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran; "Önümüzde uzun bir süreç var.İnşallah bu 90 günlük süreçte CHP'nin bayrağının belediyede dalgalanmasının devamını sağlamak istiyoruz. Söke'de Büyükşehir'in ilk Belediye Başkanı olacağız. Büyükşehir veya Bütünşehir kavramının sunduğu avantaj ve dezavantajları ilk kez biz yaşayacağız. Bir taş üzerine bir taş koyabilirsek mutlu olacağız. Size bir telefon kadar yakın olacağız. Muhtarlarımızdan destek bekliyorum. Sorunların belirlenmesi ve giderilmesi konusunda birlikte olacağız" diye konuştu.

Toplantı yapılan açılış konuşmalarının ardından kahvaltı sonrasında basına kapalı şekilde devam etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyan Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement