"Adaletin ve Özgürlüğün Olmadığı Yerde Mutluluk Yoktur" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Adaletin ve Özgürlüğün Olmadığı Yerde Mutluluk Yoktur"

"Adaletin ve Özgürlüğün Olmadığı Yerde Mutluluk Yoktur"
20.03.2014 17:07  Güncelleme: 17:19

CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, "Adaletin ve özgürlüğün olmadığı yerde mutluluk yoktur." dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, "Adaletin ve özgürlüğün olmadığı yerde mutluluk yoktur. Ülkemize adaleti ve özgürlükleri yeniden getirmek durumundayız. Ülkemizde maalesef demokrasi zedelendi" dedi.

Haberal, partisinin Isparta seçim bürosunu ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Haberal, ülke olarak bazı konularda sınıfta kalındığını, bunlardan birinin adalet, diğerinin özgürlükler olduğunu söyledi.

Geçmişteki özgürlükleri arar duruma gelindiğini savunan Haberal, şöyle konuştu:

"Maalesef bugün yaşadıklarımız kabul edilebilir bir durum değil. Adaletin ve özgürlüğün olmadığı yerde mutluluk yoktur. Ülkemize adaleti ve özgürlükleri yeniden getirmek durumdayız. Ülkemizde maalesef demokrasi zedelendi. Ülkeyi kuranlar demokratik, laik sosyal bir ülke olarak bıraktı ama bugün hukuktan bahsedebiliyor muyuz? Adalet, Allah'ın emridir."

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in memleketinde bulunmaktan mutluluk duygunu dile getiren Haberal, "Bu ülke bizim. Yanlışları da doğruları da eksiklikleri de bizim. Eksiklikleri tamamlamak bizim görevimizdir" dedi.

CHP Isparta Belediye Başkan adayı Lütfü Çakmakçı'nın Isparta'ya katkısı olacağına inandığını ifade eden Haberal, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Adaletin ve Özgürlüğün Olmadığı Yerde Mutluluk Yoktur' - Son Dakika


Advertisement