Cihanbeyli'de İftar Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de İftar Coşkusu

Cihanbeyli\'de İftar Coşkusu

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde belediye tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği ile ‘Kur’an ziyafeti’ programına ilgi büyük oldu.

21.06.2016 14:23

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde belediye tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği ile 'Kur'an ziyafeti' programına ilgi büyük oldu.

Cihanbeyli ilçesinde vatandaşlar belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği iftar ve 'Kur'an ziyafeti' programına ilçe protokolü ile birlikte AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da katıldı. İftar saati yaklaşırken Konya'nın ünlü hafızları tarafından vatandaşlara bir Kur'an ziyafeti sunuldu. Hafızlar, okudukları surelerle adeta kulakların pasını sildi. Ramazan'ı Şerif'in tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Ramazan ayının en güzel özelliklerinden biri de şüphesiz bizleri, kimsesizlerle, gariplerle, yetimlerle daha sık bir araya getiriyor olmasıdır. Bu kesimlere 365 gün sahip çıkma gibi sorumluluğumuz vardır. Biz belediye olarak bu sorumluluğun bilincindeyiz. Her zaman onların yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediyenin son dönemdeki çalışmalarıyla Cihanbeyli'nin altın yıllarını yaşadığını ifade eden Kale, "Dev yatırımlar birbiri ardına yükseliyor. Yeni yatırımların da müjdesini kısa bir süre içerisinde vereceğiz. Hizmette sınır tanımıyoruz. Cihanbeyli Belediyesi yatırımlarıyla Konya genelinde örnek gösteriliyor. Artık her yerde, yükselen eserlerimiz konuşuluyor. Tabi bu durum halkımıza hizmetin ulaşmasını istemeyen birilerini rahatsız ediyor. Ama şunu açık ve net bir şekilde ifade etmek isterim ki, kervan durmadan yürüyecektir. ve bu kutlu yürüyüşe hiç kimse engel olamayacaktır. Artık bir gelenek haline getirdiğimiz bu iftar programları şüphesiz sosyal hayatımıza, birlik ve beraberliğimize önemli bir katkı sağlamaktadır. Bu kutsal günler hürmetine Rabbimden birlik ve beraberliğimizi daim etmesini niyaz ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ise, konuşmasında terör mağduru vatandaşlara yönelik yapılan yardımlar dolayısıyla Başkan Kale ile ilçe halkına teşekkür etti. Ağralı, "Buradan 4 TIR dolusu yardım malzemesi terör mağduru vatandaşlarımıza gönderildi. Bu yardımlar yerlerine ulaştı ve emin olun çok büyük bir ihtiyacı giderdi. Cihanbeyli'deki bu çalışma başka yerlere de örnek oldu" ifadelerini kullandı. İftar saatinin gelmesiyle birlikte vatandaşlar oruçlarını birlikte açtı. Programa katılan çocuklara Cihanbeyli Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de İftar Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement