Çilem Doğan'dan hapis cezası açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çilem Doğan'dan hapis cezası açıklaması

Çilem Doğan\'dan hapis cezası açıklaması

Yeniden hapse girecek Çilem Doğan canlı yayında yaptığı açıklamada, "Hapis kararından sonra kızımı bütün kadınlara emanet ettim. Bu hapis kararı benim değil, bana değil. Bütün kadınları hapsettiler, 8 yaşındaki bir çocuğu hapsettiler" dedi.

05.11.2021 13:58  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeniden hapse girecek Çilem Doğan canlı yayında yaptığı açıklamada, "Hapis kararından sonra kızımı bütün kadınlara emanet ettim. Bu hapis kararı benim değil, bana değil. Bütün kadınları hapsettiler, 8 yaşındaki bir çocuğu hapsettiler" dedi.

Adana'da, kendisine şiddet uygulayıp fuhşa sürüklediği iddiasıyla eşi Hasan Karabulut'u (33) tabancayla vurarak öldüren Çilem Doğan'a (30) yerel mahkemenin verdiği 15 yıl hapis cezası 5 yıl sonra Yargıtay tarafından onandı.

Doğan, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı "Neler Oluyor Hayatta" programına bağlanarak kararın ardından ilk kez konuştu.

"Hapis kararından sonra kızımı bütün kadınlara emanet ettim"

Doğan onanan hapis kararıyla ilgili "Dün verilen karar beni etkilemedi açıkçası, hala nefes alıyorum ve bu nefes sayesinde milyonlarca kadına nefes verdiğimi düşünüyorum." Dedi. Evliliğinde iki buçuk yıl şiddet gördüğünü anlatan Doğan "Düzelsin diye çok mücadele ettim. Sürekli şiddete maruz kalmak feci bir şey." Dedi. Kızına babasının nasıl öldüğünü terapist eşliğinde anlattığında onu hiç yargılamadığını ve anladığını belirterek "İyi ki sen nefes alıyorsun deyip ağlayarak göğsüme yaslandı" dedi.

"Kızım sabaha kadar 'karnım ağrıyor' dedi ama kalbinin acıdığını biliyorum"

5 yıl sonra gelen hapis kararı sonrasında çocuğunu tavrının aynı olduğunu anlatan Doğan "Sabaha kadar uyuyamadım. Dün geceyi biraz zor geçirdik. Çocuk 'karnım ağrıyor' sabaha kadar dedi ama ben onun kalbinin acıdığını biliyorum" dedi.

Doğan "Bu hapis kararı benim değil, bana değil. Bütün kadınları hapsettiler, 8 yaşındaki bir çocuğu hapsettiler" diyerek tepkisini dile getirdi. 8 yaşındaki kızının Aralık ayında doğum günü olduğunu ama kararın ardından hayallerinin yarım kaldığını anlattı. Kızını tüm kadınlara emanet ettiğini belirten Doğan "Biliyorum ki yalnız bırakamayacaksınız benim kızımı. Asla yalnız değilim, değilsiniz. Ben kızım için, kendi canımı kurtarmak için yaptım. Birlikte mücadele ettiğim bütün kadınlara kızımı emanet ettim dün" ifadesini kullandı. Ardından da hapis kararını ceza kuruluna taşıyıp düzeltme talep edeceklerini belirterek "Benim hala umudum var" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çilem Doğan'dan hapis cezası açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement