Çin Fuarına Katılım İçin Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Çin Fuarına Katılım İçin Hazırlıklar Sürüyor

Çin Fuarına Katılım İçin Hazırlıklar Sürüyor

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Çin ziyareti öncesinde hazırlıkların devam ettiğini kaydetti.

08.03.2013 10:42

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Çin ziyareti öncesinde hazırlıkların devam ettiğini kaydetti.

Türkiye ile Çin Halk Cumhuriyeti arasındaki diplomatik ilişkilerin 40. yılı münasebetiyle düzenlenecek olan fuara Çanakkale Valiliği tarafından 150 kişilik grubun katılması bekleniyor. Başkan Ekim çalışmaların devam ettiğini belirterek ilçede bulunan iş adamlarıyla bir araya geleceklerini aktardı. Fidan ve fidecilerle de çalışma yapılacağını aktaran Başkan Ekim, bilgilendirme ve tanıtım broşürleri hazırlayarak bunların yabancı dile çevrilmesi gerektiğini söyledi. Lapseki'den iki iş adamı Hasan Yıldırım ve Salih Tekin'in de gezi programına iştirak edeceğini açıklayan Ekim, Türkiye açısından tarihi bir fırsatın geldiğini hatırlattı. Başkan Ekim yaptığı açıklamada "Türkiye açısından çok önemli bir ziyaret. Bu sene Çin Halk Cumhuriyetinin onur konukları olacağız. Bizler için özel stantlar açılacak. Ürünlerimizi en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulacağız. Lapseki'mizin kirazını, şeftalisini, eriğini, domatesini en iyi şekilde tanıtmamız lazım. Böyle tarihi fırsatlar kolay kolay bir daha ayağımıza gelmez. İyi bir tanıtımla Pazar payını yükseltebiliriz. İlçemizdeki mandıra sahiplerinin de ürünlerini sergileyeceğiz. Boş bir gezi değil tarihi bir fırsat olarak değerlendirmek lazım" şeklinde konuştu.

(MU-GD

08.03.2013 10: 22: 22

TSI

NNNN - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çin Fuarına Katılım İçin Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement