Çocuklara Spor Kültürü Aşılandı - Son Dakika
Yerel

Çocuklara Spor Kültürü Aşılandı

Çocuklara Spor Kültürü Aşılandı

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, çocukların spor kültürü ve olimpik ruhla yetişmesine önem verdiklerini söyledi.

14.12.2012 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, çocukların spor kültürü ve olimpik ruhla yetişmesine önem verdiklerini söyledi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen 'Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi' kapsamında Mersin'in Erdemli ilçesinde gerçekleştirilen seminere destekte bulunanlara teşekkür plaketi verildi.

Plaket töreninde bir konuşma yapan Kaymakam İbrahim Özefe, Akdeniz Oyunları öncesinde verilen eğitimin isabetli olduğunu belirtti.

Özefe, "Akdeniz Oyunlarının ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin tanıtılması, uluslar arası dostlukların kurulması, ilişkilerin pekiştirilmesi bakımından önemli bir rolü olacaktır. Oyunlar gerek ilimizin gerekse ilçemizin vizyonu açısından da son derece önemlidir. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan tesisler bakımından ilçemizin önemli kazanımları oldu. Erdemli Trap-Skeet Atış Poligonu'nun yapımı sürüyor. 100 kişilikte konaklama tesisi yapılıyor. Diğer taraftan kapalı spor salonumuzun onarımı yapılıyor. Bunlar güzel gelişmeler, önemli kazanımlar" dedi.

Çocukların olimpik bir ruhla yetişmesinin her şeyden daha önemli olduğuna dikkat çeken Özefe, "Çocuklarımızın spor kültürü ve olimpik ruhla yetişmesi, dile getirilen

faaliyetlerin bekli de en önemlisi. Çocuklarımız önümüzdeki oyunlara izleyici olarak katılacaklar. Ancak bu kazanımlarla, bu heyecanla belki de daha sonraki oyunlara olimpiyat oyuncusu olarak katılacaklar" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun, desteklerinden dolayı Kaymakam İbrahim Özefe'ye, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Top ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Abidin Arslan'a teşekkür plaketi takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklara Spor Kültürü Aşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement