Çocukların Kibritle Oyunu Yangına Yol Açtı - Son Dakika
Yerel

Çocukların Kibritle Oyunu Yangına Yol Açtı

Bayraklı ilçesindeki bir apartmanda, çocukların kibritle oynaması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

16.02.2013 16:34

Bayraklı ilçesindeki bir apartmanda, çocukların kibritle oynaması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Manavkuyu Mahallesi 256 Sokak'taki 6 katlı apartmanın ikinci katındaki dairede, kibritle oynayan D.A. (6) ve kardeşi O.A. (4) koltuğun tutuşmasına neden oldu.

Anne N.A'nın müdahalesi yeterli olmayınca büyüyen yangın nedeniyle apartmanı duman kapladı. Evde mahsur kalan anne N.A ve çocukları, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, ev kullanılamaz hale geldi.

Anne ve çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Muhabir: Emre Umurbilir/ Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Kemal Kaymak - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çocukların Kibritle Oyunu Yangına Yol Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement