Çocuklarıyla Spor Yapıyorlar - Son Dakika
Yerel

Çocuklarıyla Spor Yapıyorlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Kepez Spor Merkezi'nde kadınlar, çocuklarıyla birlikte pilates, step-areobik ve yoga yapıyor.

15.01.2012 15:20

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Kepez Spor Merkezi'nde kadınlar, çocuklarıyla birlikte pilates, step-areobik ve yoga yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, yaptığı açıklamada, Kepez ASMEK binası altında açılan Kepez Spor Merkezi'nde kadınların ücretsiz pilates, step-aerobik, aletli jimnastik ve yoga kurslarına katılabildiğini belirtti. 1,5 ayda yaklaşık 500 kadının kursa kayıt yaptırdığını kaydeden Akyürek, hergün saat 09.00 ile 21.00 arasında kursların devam ettiğini bildirdi. Çocuklu kadınların da kurslara katılabildiğini ifade eden Akyürek, çocukların anneleriyle birlikte spor yaparak spor alışkanlığı kazandıklarını kaydetti.

Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın kadınların sağlıklı yaşam sürmelerine büyük önem verdiğini ve bu doğrultuda Muratpaşa ile Konyaaltı ilçelerinde de spor merkezlerinin açılması yönünde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Pilates kursuna İrem ve Zeynep adlı çocuklarıyla katılan ev hanımı Tuğba Çelik, verilen hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti. Kurslardan büyük keyif aldıklarını belirten Çelik, "Çocuklarım kursa gelirken arkamdan ağlıyorlardı. Aklım evde kalıyordu. Şimdi çocuklarımızı da getirebiliyoruz. Çok güzel bir ortamımız var. Eğitmenlerimiz çok iyi ve kurslar oldukça eğlenceli geçiyor" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çocuklarıyla Spor Yapıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement