Corendon Airlines yaz sezonunun ilk İngiltere ve İskoçya uçuşlarını gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Corendon Airlines yaz sezonunun ilk İngiltere ve İskoçya uçuşlarını gerçekleştirdi

Corendon Airlines yaz sezonunun ilk İngiltere ve İskoçya uçuşlarını gerçekleştirdi

İngiltere ve İşkoçya'dan Türkiye'ye sezon boyunca düzenleyeceği uçuşlarına başlayan Corendon Airlines, Londra, Manchester, Birmingham, Newcastle ve Glasgow'dan yaptığı ilk uçuşlarını tam doluluk ile gerçekleştirdi.

08.04.2022 14:43  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere ve İşkoçya'dan Türkiye'ye sezon boyunca düzenleyeceği uçuşlarına başlayan Corendon Airlines, Londra, Manchester, Birmingham, Newcastle ve Glasgow'dan yaptığı ilk uçuşlarını tam doluluk ile gerçekleştirdi. Havayolu şirketinin pandeminin ardından İngiltere ve Türkiye arasında ilk kez uçmaya başlaması sırasında kalkış havalimanlarında yolculara özel seremoniler düzenlendi.

"İngiliz turistlerin Antalya ve Dalaman havalimanlarına ilgisi çok yüksek"

İngiliz turistlerin sezon boyu düzenleyecekleri Türkiye ve Yunan Adaları uçuşlarına gösterdiği ilgiden çok mutlu olduklarını dile getiren Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, geleceğe yönelik planlamaları ile ilgili "Büyük umutlarla başladığımız yaz turizm sezonunda ilk uçuşlarımızın yüksek doluluk oranları ile başlaması çok sevindirici. Antalya ve Dalaman havalimanları başta olmak üzere diğer destinasyonlarımıza ilgi hayli yüksek. Sezonun tamamına yayılan rezervasyon yoğunluğundan çok memnunuz. İngiliz turistlerin, Covid-19 salgını kaynaklı seyahat kısıtlamalarının kalkmasının ardından ülkemizi çok özlediklerini rahatlıkla söyleyebiliriz" dedi.

"İngiltere uçuşlarına kış sezonunda da devam etmeyi planlıyoruz"

İngiltere uçuşlarına kış sezonunda da devam etmeyi planladıklarını belirten Karaer, "Bu ilgiden hareketle İngiltere uçuşlarımızı kış aylarına da taşımayı planlıyoruz. Çünkü ülkemizin coğrafi ve mevsimsel şartları, İngiliz turistlerin tatillerini uzun vadeli planlamalarına da olanak tanıyor. Ayrıca İngiliz turistlerin tatillerini erken planlaması, bu pazarda erken rezervasyon eğiliminin yüksek olması bizi kısa süre içerisinde Kış 2022/23 ve Yaz 2023 uçuşlarını satışa açma konusunda motive etti. Corendon Airlines ailesi olarak ülkemize gelen yabancı turist sayısına büyük katkı sağladığımız için çok mutluyuz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Corendon Airlines yaz sezonunun ilk İngiltere ve İskoçya uçuşlarını gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement