Çorlu Müftülüğü Romanları İftar Sofrasında Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Çorlu Müftülüğü Romanları İftar Sofrasında Buluşturdu

Çorlu Müftülüğü Romanları İftar Sofrasında Buluşturdu

Çorlu Müftülüğü tarafından Romanların yoğun olarak yaşadığı ve Kore Mahallesi olarak da anılan Hıdırağa Mahallesinde iftar yemeği düzenlendi.

12.06.2017 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Müftülüğü tarafından Romanların yoğun olarak yaşadığı ve Kore Mahallesi olarak da anılan Hıdırağa Mahallesinde iftar yemeği düzenlendi. İftar nedeniyle kurulan sofralarda yüzlerce kişi bir araya geldi.

Çorlu Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen programa Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, İlçe Müftüsü Adem Gülmek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Roman Derneği başkanı Bahattin Pektaş ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Hazreti Ebubekir Camiİ İmam Hatibi Adem Kara ve Havuzlar Cami İmam Hatibi Suhat Kaya'nın iftar vaktindeki Kuran-ı Kerim tilavetleriyle başlayan programda konuşan Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, "Her sene bir temaya yer veren Diyanet İşleri Başkanlığımız, bu sene son derece önemli bir temaya yer verdi. Diyoruz ki, 'Üzerinde Her Canın Hakkı Var. Bu Ramazan ve her Ramazan ayında oruç ibadetimizi ifa ederken üzerimizdeki hakkı unutmamalıyız. Her canın üzerimizde hakkı var, her insanın üzerimizde hakkı var. Başkanlığımızın bu seneki temasına kulak verelim. Ramazan ayının ülkemizde birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin pekişmesini sağlamasını, tüm İslam alemine ise barış ve huzur getirmesi yüce Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek ise, "İftar programı bizim birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi gösterir. Davetimize icabet eden değerli vatandaşlarımıza, maddi desteklerini bizden esirgemeyen hayırseverlerimize, iftar sofrasının kurulmasında emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Birlikte yenilen iftar yemeği sonunda yapılan dua ile program sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu Müftülüğü Romanları İftar Sofrasında Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement