Çorlu Sanayispor'un çekiliş kampanyasından otomobil kazanan talihli, aracını aldı.
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de mücadele eden Çorlu Sanayispor'un düzenlediği çekilişte otomobil kazanan Selami Güler, kulüp başkanı Blgin öztürk'ten aracın anahtarlarını aldı.
Güler, otomobili teslim alırken yaptığı açıklamada, "Sanayi sitesinde bir iş yerinde kaynakçı olarak çalışıyorum. İşverenimiz Sanayispor'un büyük çekilişi için çok sayıda bilet alarak bizlere dağıttı. Benim 3306 numaralı biletime yapılan çekilişte büyük ikramiye olan otomobil isabet etti. 20 TL'lik bilet ile sıfır kilometre otomobil kazandığım için çok mutluyum. Arabamı satmayı düşünmüyorum" dedi.
Yapılan törende, çekilişte biletlerine buzdolabı, LCD televizyon ve motosiklet isabet eden talihliler de hediyelerini kulüp yöneticilerinden aldı.
- TEKİRDAĞ
Son Dakika › Yerel › Çorlu Sanayispor'un Çekiliş Kampanyası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?