Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Külcü'ye Kutlama Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Külcü'ye Kutlama Ziyareti

Çorum Gazeteciler Cemiyeti\'nden Başkan Külcü\'ye Kutlama Ziyareti

Çorum Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanı seçilen Muzaffer Külcü’ye kutlama ziyaretinde bulundu.

08.04.2014 18:40

Çorum Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanı seçilen Muzaffer Külcü'ye kutlama ziyaretinde bulundu.

Seçimlerin demokrasinin önemli bir unsuru olduğunu vurgulayan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, siyaset alanında önemli görevlerde bulunan Külcü'ye yeni dönemde başarılar diledi.

"Çorum'un dinamikleri ve halkla birlikte güzel hizmetlerinizin devamını arzu ediyoruz" diyen Erzen, altyapı yatırımlarının yanı sıra kültürel ve sosyal alandaki faaliyetlerin de hız kesmeden sürmesini istedi.

Gazeteciler Cemiyeti'nin öykü, karikatür ve fotoğraf yarışmaları hakkında da bilgi veren Erzen, cemiyet faaliyetlerine katkılarından dolayı Çorum Belediyesi'ne teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Külcü ise seçim sonuçlarını değerlendirerek neticenin Çorum'a ve Çorumluya hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Ziyarete Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcıları Bülent Özkaleli ve Sadık Örgel, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Demirer, Murat Özülke ve Servet Seyfettin Mete, Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk ile Çorum Gazetesi İmtiyaz sahibi Selahattin Ezer katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Külcü'ye Kutlama Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement