Çorum Tso Başkanı Çetin Başaranhıncal; - Son Dakika
Yerel

Çorum Tso Başkanı Çetin Başaranhıncal;

Çorum Tso Başkanı Çetin Başaranhıncal;

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, 2016 Üniversiteler Güreş Şampiyonası'nın Çorum gerçekleştirilecek olmasının, ilin marka değerini artıracağı gibi kente yeni vizyonlar kazandıracağını...

11.11.2013 16:12

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, 2016 Üniversiteler Güreş Şampiyonası'nın Çorum gerçekleştirilecek olmasının, ilin marka değerini artıracağı gibi kente yeni vizyonlar kazandıracağını söyledi.

Sanayisiyle, turizm potansiyeliyle bölgenin yıldızı olan Çorum'un ulusal ve uluslararası boyutta tanınması için bu tür organizasyonların önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan TSO Başkanı Başaranhıncal, söz konusu organizasyonun Çorum'aü kazandırılması için gösterdiği çabadan ötürü AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve ekibine teşekkür etti.

Belçika'da düzenlenen Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılarak başarılı bir sunum yapan Prof. Dr. Alkan'ın Çorum adına önemli bir kazanım elde ettiğine dikkat çeken Başaranhıncal, "Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı ve FISU yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kemal Tamer ile Doç. Dr. Faruk Yamaner, ilimize büyük bir gurur vesilesi kazandırmış bulunmaktadırlar. Kendilerine Çorum iş dünyası adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Çorum'un tanıtımı adına yakalanan bu önemli fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Başaranhıncal, gerek hazırlık, gerekse organizasyon sürecinde Çorum'daki bütün kamu ve sivil toplum kuruluşlarının sorumluluk almasıyla Çorum'un, bu organizasyonun altından en iyi şekilde kalkabileceğini sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Tso Başkanı Çetin Başaranhıncal; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement