Çubuk Spor: 5 - Son Dakika
Yerel

Çubuk Spor: 5

Çubuk Spor, 19.Hafta karşılaşmasında kendi sahasında rakibi Mamak Lalahan Sporu 5-1 mağlup etti.

08.01.2012 20:00

Çubuk Spor, 19. Hafta karşılaşmasında kendi sahasında rakibi Mamak Lalahan Sporu 5-1 mağlup etti.

İlk yarının tamamını deplasmanda oynayan Çubuk Spor, ikinci yarının üçüncü maçını rakibi Mamak Lalahan Sporla oynadı. Çubuk Spor Başkanı Emin Kerimoğlu ve Çubuk Spor yönetiminin izlediği maça taraftarların ilgisi yoğundu.

Çubuk Spor Başkanı Emin Kerimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bekledikleri sonucu aldıklarını belirtti. Karşılaşmada futbolcuların iyi bir performans gösterdiğini ifade eden Kerimoğlu, --Daha önceleri de söylediğim gibi, bizim hedefimiz ikinci yarıyı yenilmeden tamamlamaktır. Biz futbolcularımıza güveniyoruz, onlarda bu güveni ve ilgiyi boşa çıkarmıyorlar. Ben başta hocalarımıza ve tüm futbolcularımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. İlçe halkına ve sporseverlere bir söz verdik ve bu doğrultuda hedefimize ilerliyoruz. Ben bu sonucu tüm ilçe halkına hediye ediyorum-- dedi.

Kerimoğlu, ilçe halkının karşılaşmaya ilgisinin yoğun olduğunu ve bunun da başta futbolcular olmak üzere kendilerini sevindirdiğini dile getirerek, kendilerine destek olan iş adamlarına da ayrı ayrı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Karşılaşma hakkında bilgi veren Çubuk Spor Teknik Direktörü Oktay Demirci de bekledikleri sonucu aldıklarını, sporcuların maça hızlı başladıklarını ve maç sonuna kadar da öyle devam ettiklerini ifade etti.

Mamak Lalahan Sporda 59. dakikada 9 numaralı İzzet-in attığı talihsiz gol olmasaydı karşılaşmayı 5-0 bitireceklerini kaydeden Demirci, --Bizim ilk golü Emre Bekar 10. dakikada, ikinci golü Aykut 32. dakikada, üçüncü golü Emre Bozkurt, dördüncü golü Özkan 55. dakikada ve beşinci golü ise Okan 68. dakikada attı. Sporcularımızın kaçırdığı goller oldu fakat arkadaşlarımız gerçekten özverili oynadı. Hedefimiz bu gruptan çıkmak. İnşallah bunu da yapacağız-- diye konuştu.

Maça taraftarın ilgisinin çok iyi olduğunu ifade eden Demirci, 5-1-lik bir farkın taraftarlar tarafından büyük sevinçle karşılandığını kaydederek, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk Spor: 5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement