Çubuk'ta Dolandırıcılık - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çubuk'ta Dolandırıcılık

13.09.2012 13:00

Çubuk'ta yaşayan bir kişiyi arayarak, kendisini polis gibi tanıtıp, kontör göndermesini isteyen kadın, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yakalandı.

Çubuk'ta yaşayan bir kişiyi arayarak, kendisini polis gibi tanıtıp, kontör göndermesini isteyen kadın, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yakalandı.

Atatürk Mahallesi'nde oturan emekli Mehmet T.'yi telefonla arayan Reyhan S, emniyetten aradığını ve hesaplarından terör örgütüne para transferi olduğunu söyledi. Reyhan S, terör örgütü üyelerini yakalamak için kendilerine kontör yüklenmesi gerektiğini ve bunun için verilen PTT hesabına 7 bin 500 lira yatırmasını istedi.

Parayı yatıran Mehmet T. daha sonra dolandırıldığını anlayarak, Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.

Çubuk Emniyet Müdürlüğü, tarafından yapılan çalışma sonucu para yatırılan hesaptan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Reyhan S'nin para çektiğini tespit etti. Akçakale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda kontör dolandırıcısı Reyhan S'yi evinde yakaladı.

Gözaltına alınan Reyhan S., sevk edildiği Cumhuriyet savcılığında 7 bin 500 lirayı mağdura iade etti ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir: Hüseyin Yiğiner/ Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Şükran Yücel - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk'ta Dolandırıcılık - Son Dakika


Advertisement