ÇUGEZ Yeni Yerinde - Son Dakika
Yerel

ÇUGEZ Yeni Yerinde

ÇUGEZ Yeni Yerinde

Adana'da dağcılık branşında faaliyet gösteren Çukurova Doğa Gezginleri Spor Kulübü, Galeria İş Merkezindeki yeni yerine taşındı.

25.02.2013 11:11  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da dağcılık branşında faaliyet gösteren ve kısa adı ÇUGEZ olan Çukurova Doğa Gezginleri Spor Kulübü, Galeria İş Merkezindeki yeni yerine taşındı.

Yeni yerin açılış törenine katılarak bir konuşma yapan Adana Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Adana için doğa kulüplerinin gerekliliğini belirtti. Terzioğlu, doğa sevgisi konusunda toplumun bilinçlendirilmesine katkı sağladığı için ÇUGEZ yöneticilerine teşekkür ederken bundan sonra etkinliklere kendisinin de geleceğini söyledi.

ÇUGEZ Başkan Yardımcısı Rıza Dinçer de 2012 yılında yaptıkları faaliyetleri anlattıktan sonra 2013 döneminde kulüp içi komiteler oluşturulmasına çalışacaklarını söyledi.

ÇUGEZ Başkanı Mustafa Tor ise Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Tuğrul ve Dağcılık İl Temsilcisi Özcan Karakılıç'a ÇUGEZ kulübünün tişörtlerini armağan etti.

Açılışa Everest Dağcılık Kulübü Başkanı Fatih Kurt, TARDOST Başkanı Av. Duran Küçüköner ile ÇUGEZ Yönetim Kurulu ve ÇUGEZ üyeleri katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ÇUGEZ Yeni Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement