Çumra'da Satranç Turnuvası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çumra'da Satranç Turnuvası Yapıldı

Çumra Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Okullar Arası Satranç Turnuvası Düzenlendi.

24.03.2011 18:03

Çumra Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar arası satranç turnuvası düzenlendi.

Çumra Sabancı Öğretmenevi'nde yapılan turnuvaya minikler kategorisinde 22 öğrenci, yıldızlar kategorisinde 29 öğrenci, gençler kategorisinde ise 29 öğrenci katıldı.

Mehmet Altunyaldız, İsmail Ulucan ve Musa Tunç'un hakemliğinde yapılan satranç turnuvasına sonucunda minikler kategorisinde merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden Yusuf Demirel birinci, Mehmet Furkan Tunç ikinci, Mustafa Katkıcı üçüncü oldu.

Yıldızlar kategorisinde Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ömer Lütfi Ülkebaş birinci, Şehit Koçak İlköğretim Okulu öğrencilerinden Oğuzhan Ülkebaş ikinci, Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu öğrencilerinden Hakan Karabacak üçüncülüğü elde etti.

Gençler kategorisinde ise Cumhuriyet Lisesi öğrencilerinden Buğrahan Barutcu birinci, Anadolu Lisesi öğrencilerinde Yusuf İslam Büyükeken ikinci, Alibeyhüyüğü Çok Programlı Lise öğrencilerinden Bilal Uygur ise üçüncü oldu.

Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçe stadyumunda yapılacak programda verilecek.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çumra'da Satranç Turnuvası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement