Çyöğd Başkanı Yılmaz Yurt İnşaatını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Çyöğd Başkanı Yılmaz Yurt İnşaatını Değerlendirdi

Çyöğd Başkanı Yılmaz Yurt İnşaatını Değerlendirdi

Çıldır Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz yurt inşaatının son durumunu değerlendirdi.

22.11.2012 16:54

Çıldır Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz yurt inşaatının son durumunu değerlendirdi.

Konuyla ilgili olarak İHA muhabirine açıklama yapan Yılmaz "Ağustos ayında inşaatına başlanan 100 kişilik Çıldır Meslek yüksek Okuluna ait öğrenci yurdunun kaba inşaatı hemen hemen bitmiş durumdadır. Yüklenici firma yaklaşık 400 bin TL para harcamasına rağmen biz dernek olarak sadece 200 bin TL' sini karşılamış bulunmaktayız. Şuan da yaklaşık olarak 200 TL'nin üzerinde yüklenici firmaya borcumuz bulunmaktadır.

Bu yurdun yapımı için Nisan ayında İstanbul'da toplanan İş adamları toplantısına Çıldır'dan Belediye Başkanı Nurettin Aygün, Aşıkşenlik Belediye Başkanı Mülazim Karaçay, CHP İl Genel Meclis Üyemiz İlimdar Senem, Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Rıfat Vural, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Hürriyet Çimen katılmıştır. Söz konusu toplantı Prof. Dr. Esfender Korkmaz ve Ardahan Milletvekilimiz Ensar Öğüt'ün refakatinde yapılmıştır. Toplantıya yaklaşık 15 kişi katılmış olup 500 bin TL taahhütte bulunmuşlardır. Taahhütte bulunan bu iş adamlarımızı Çıldır Manşet Gazetesi defalarca gündemine taşımış ve bu şahısları onure etmiştir. Taahhütte bulunan İş adamlarımızın bir kısmı vaatlerini yerine getirmiştir. Diğer iş adamlarımızda vaatlerini yerine getirirlerse 2013 eğitim yılında yurdumuzun inşaatı tamamlanmış olacaktır. Bu konuda Çıldır da kesinlikle herhangi bir siyasi ayrımcılık yoktur. Belediye Başkanımız Nurettin Aygün, CHP İl Genel Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP İl Başkanı İlimdar Senem, CHP İlçe başkanı Nevzat Şirin, AK Parti İlçe Başkanı M. Fatih Kılınç ve MHP İlçe başBanı Gürşad

Şükrüoğlu her zaman derneğimizin yanında olmuşlardır. Yurdun yapımına vermiş oldukları destekten dolayı Dernek başkanı olarak hepsine teşekkürü bir borç bilirim. Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt şahsımı arayarak bu yurdun bitmesi için üzerine düşen desteği vereceğini tarafıma bildirdi. İstanbul'daki yardım vaadinde bulunan iş adamları ile görüşerek taahhütlerini yerine getirmeleri konusunda çalışacağını bu yurdu bitirerek Çıldır'ın ortak bir sorunu olmaktan kurtaracağız dedi.

Bu açıklamadan dolayı sayın vekilimize teşekkür ederim! dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çyöğd Başkanı Yılmaz Yurt İnşaatını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement